100-200k Ft között milyen gitárerősítőt tudnátok ajánlani?
Lehet kombó, vagy akár fej is vagy fél-stack is. Koncertekre használnám. Akár csöves is lehet. Többek között ezteket néztem: [link]
Természetesen ajánlhattok mást is.
" még szakadt kocsmákban sem láttam 50W-nál kisebb teljesítményű erőlködőket..."
Ja hogy szakadz kocsmazenét veszel alapul, szakadt kocsma "hangrendszerrel"...értem. akkor vegyél 100wattos cuccot, mert lehet az se lesz elég...
Nem a wattal kell emberkedni, hanem az érzékenysággel.
Hiába viszel a robbant kocsmába egy 50wattos kombót, ha én a 109dB-es szóróimra ráengedem a 2.5wattos terta 1956-os csöves népRÁDIÓT(!) simán lenyomlak vele.
Annó a dobot elkiabálta a fa szba, a dobos meg csak nézett, miféle szörnyet vittem próbára.
"Ja hogy szakadz kocsmazenét veszel alapul, szakadt kocsma "hangrendszerrel"...értem. akkor vegyél 100wattos cuccot, mert lehet az se lesz elég... "
Arra céloztam, hogy ez kb. igényesség szempontjából az alja... vagy szerinted minél szarabb egy hely, annál nagyobb teljesítményű rendszerek kellenek?:)
"Hiába viszel a robbant kocsmába egy 50wattos kombót, ha én a 109dB-es szóróimra ráengedem a 2.5wattos terta 1956-os csöves népRÁDIÓT(!) simán lenyomlak vele."
Most őszintén mondom, imádom a régi cuccokat, szóval ez érdekes. Egyébként hallottam róla hogy anno csináltak olyat hogy a Pacsirtára rá a baltát. Mivel én még nem próbáltam ilyet, ezért muszáj megkérdeznem: Nem szól szarul? Mármint úgy értem, hogy tudtommal az ilyeneket nem a gitár frekvenciáira, impedanciájára szokták "méretezni".
" vagy szerinted minél
szarabb egy hely, annál nagyobb teljesítményű
rendszerek kellenek?:)"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!