100-200k Ft között milyen gitárerősítőt tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Lehet kombó, vagy akár fej is vagy fél-stack is. Koncertekre használnám. Akár csöves is lehet. Többek között ezteket néztem: [link]
Természetesen ajánlhattok mást is.
2015. jan. 23. 21:41
12/27 anonim válasza:
tapasztalatom nincs de a paraméterei és youtube videók alapján elég jó kis cuccnak tűnik
13/27 A kérdező kommentje:
Amúgy a Night Train 50 és Night Train 50-G2 közt mi a különbség? (Ha van egyáltalán)
2015. jan. 24. 20:23
15/27 A kérdező kommentje:
Őőőő... mondjuk koncertekre? Egyébként én eltudom dönteni hány watt kell...:)
2015. jan. 25. 13:14
16/27 anonim válasza:
4-5 dB különbség van 15 és 50 watt között.
Egy egységnyi tekerés a hangerőpotin.
17/27 A kérdező kommentje:
Akkor elárulnád miért nem használnak 50W-nál kevesebbet kisebb koncerteken?
2015. jan. 25. 15:16
18/27 anonim válasza:
nemsok erősítőn játszhatnál kedves válaszoló
20/27 anonim válasza:
"Akkor elárulnád miért nem használnak 50W-nál kevesebbet kisebb koncerteken?"
Hülyeséget ne terjessz. Fender champom 15wattos. Simán ott voltam vele a Volton. De a jcm800on is van attenuatorom és nem szoktam 50w-on használni,csak ha elrettenteni akarom a 100as marshallal dühöngő arcoskodó suhancokat.
2.5wattos csövessel is koncerteztek már.
Nekem egyszer egy öreg azt mondta,nem az a lényeg,hogy milyen hangos az erősítőd,hanem hogy milyen minőségben mozgatod meg a mikrofon membránját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!