Mi a véleményetek Eminemről?
Én eddig magyar ug rappet hallgattam, de most elkezdtem két régebbi albumát (Encore, The Eminem Show) és jópár szám nagyon tetszik.
Mi a véleményetek róla? Emberileg, zeneileg!?
Ő is úgymond "becsicskult", mint a magyarok közül páran (Tehát a népszerűség miatt már nem mer olyan számokat kiadni, nem mer olyan dolgokat kimondani, amiket régen simán kiadott/kimondott. Illetve, elsősorban a nézettségért/pénzért csinálja.)?
Egyértelműen a legnagyobb élő rapper, én személy szerint minden idők legnagyobbjának is gondolom, de elfogadom, ha valaki pl. Tupacot vagy Biggie-t tartja annak.
Mind emberileg, mind zeneileg nagyon nagyra tartom. Ha körülnézel, a mostani rapperek számai szinte kivétel nélkül két dologról szólnak: pénz és szex. Eminem azon kevés kivételhez tartozik, akiknek van mondanivalója is. Én az új számait ugyanúgy szeretem, mint a régebbieket. A 8 albumából nincs két ugyanolyan, a '96-os Infinite még egy alapvetően vidám hangulatú korong, az összes többi már jóval sötétebb. :D A legújabb, MMLP2 pedig egyfajta visszatérés a legnagyobb sikert hozó, 2000-es elődhöz.
Emberileg szerintem nem lehet róla semmit se mondani, kivéve ha baráti kapcsolatot ápolsz vele.. :) Csak arról lehet véleményt alkotni, amit látsz belőle, olvasatsz stb.. Ezek alapján egy korrekt embernek tűnik, valószínűleg emberileg is helyt álló személy.
Zeneileg egy zseninek nevezném, az élete során felgyülemlett érzelmeit nagyon jól adja át (a történetei feltételezem hitelesek) amellett, hogy nagyon jól rappel, egyedi, pörgős, utánozhatatlan stílusban. Jelenleg egy élő legendáról beszélünk, ezért is mondják Biggie-t, 2pac-ot sikeresebb, nagyobbnak, de halála után ő is igen nagy névvel (a mostaninál is jóval nagyobbak feltételezéseim szerint) fog rendelk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!