Mi a véleményed Eminemről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 12:34
1/11 anonim válasza:
Az én szememben az egyik legnagyobb rapper, bámulatos, hogy milyen sikereket ért el. Vannak gázai a csávónak, de senki sem tökéletes
2/11 anonim válasza:
Re5pect, főleg a 8 mérföld után.
3/11 anonim válasza:
nem vagyok betyár és nem hordok bőgatyót
4/11 anonim válasza:
A legjobb rapper :P A pályája elején igaz, meg sokkal jobbakat írt pl. cleaning out my closet :P De a mostaniak is nagyon oda b*sznak:D
5/11 anonim válasza:
Már legalább 10 éve szeretem,felnézek rá,nagyon nagy ember,meg mutatta hogy ki lehet vánszorogni a getto életéből és valóra váltotta amit eltervezett.Csodálatos apa.Hát nem mondhatnám hogy jó férj nah de minden 2 emberen múlik.
6/11 anonim válasza:
Kibaott jó a not afraid száma:) imádom
7/11 anonim válasza:
Eminem igazi és ez a legjobb dolog,hogy meg is maradt annak!És annak ellenére,hogy fehér,mégis ő a legnagyobb rapper.
És nem utolsó sorban jó pasi:D
8/11 anonim válasza:
A legjobb rapper! Nagyon nagy ember! Nem semmi dolgot vitt véghez. Ha érted a szövegeit, akkor tudhatod, hogy nagyon sok gondja volt. És most itt van... not afraid... egyszerűen nagyszerű! A rappje is, és az is, hogy mit vitt véghez.
9/11 anonim válasza:
imádom az új lemezét. :)
legjobb rapper :D és még annyira nem is néz ki rosszul :D
10/11 anonim válasza:
imádoom, tisztelem. nálam örökre a legnagyobb rapper marad, és esküszöm jól néz ki :D szépen összeszedte magát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!