Ti is szeretitek a Dir en Grey-t?
Vannak! :) Nekem ők a kedvenceim... lassan 8 éve kezdődött az animék, mangák és a japán kultúra iránti érdeklődésemmel, de ez volt az egyetlen szenvedélyem, ami ugyanolyan lánggal ég ma is, mint amikor megismertem őket. Ma már szerencsére nem csak az ő zenéjük tartja bennem a lelket, de volt egy ilyen időszak is, úgyhogy nagyon sokat köszönhetek nekik. Talán abban is rejlik a varázsuk, hogy minden albumuk más, ugyanakkor mindegyiken érezhető az összetéveszthetetlen stílusuk, hangzásuk. Soha nem hallottam még más együttest, aki ennyi érzelmet tett volna egy dalba, mint ők, és ez nem csak az énekesüknek köszönhető. Lenyűgöző zenészeknek tartom őket, a dalszövegeik is rendkívül komplexek, ezért nem könnyű őket lefordítani más nyelvekre sem, mivel a fordítás sokszor elég nehezen érthető lesz, de megéri időt szánni rá, és kicsit belemerülni azokba is, mert zseniálisak néhol.
Elnézést, ha a válasz helyenként kicsit nyálasra sikerült de tényleg ezeket gondolom :D
Megkérdezhetem tőled, hogy melyek a kedvenc albumaid/számaid, esetleg videoklipjeid tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!