Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a Beatlest?

Szeretitek a Beatlest?

Figyelt kérdés
Én imádom, nemrég találtam rá, mármint nyilván hallottam róla, meg igen, olvastam a Szent Johanna Gimiben is róla, és igen, szeretem a könyvet, de nem amiatt kezdtem el hallgatni, bár szerintem azzal sincs baj, ha valaki onnan ismeri csak. Mindegy. Szóval csak kíváncsi lennék rá, hányan szeretik itt. :) Esetleg ha nem, azt is írjátok le kulturáltan. Köszi a válaszokat :) 14L

2015. jan. 19. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem őket, 9 éves koromban fedeztem fel őket, mikor véletlenül láttam a "Egy nehéz nap éjszakája" filmet, amiben ők szerepelnek és amiben magukat játszák. Miután megnéztem a filmet, otthon találtam bakelitlemezeket és volt pár Beatles is, elkezdtem hallgatni őket és onnantól kezdve nem volt megállás.:)

Most van kb. 50-60 albumom tőlük és a tagok szólókarrierjéből, és kb. 30 könyvem ami a Beatles-szel foglalkozik.

Nagyon szeretem a zenét és mindenfélét hallgatok a rocktól a jazzen át az indie-ig, de a 60-as évek és a Beatles mindig is szívem csücske marad.

28/L

2015. jan. 19. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szeretem őket. Nemrég láttam az egy nehéz nap éjszakáját moziban , de már DVD-n is megvan. Imádom a stílusukat a zenéjüket és hogy mind a négyen teljesen más karakterek. Szerintem máig senki nem ért a nyomukba és nem is nagyon

fognak már.

16L

2015. jan. 19. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon szeretem őket, szerintem a modernebb rock jobb, de az biztos hogy van egypár jó számuk. Én a Szent Johanna Gimi előtt nem is hallottam még róluk. Pedig híresek.
2015. jan. 20. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon nagy rajongó vagyok, 11 éves koromban a hasonló korú barátnővel hallgattam először, akkor fertőződtem meg. Azóta már seregnyi CD-m, bakelitom és könyvem van. Láttam moziban is többször a Hard day's nightot és meg is van több filmjük is változatos hordozókon.
2015. jan. 20. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pop zene legmeghatározóbb zenekara, imádom őket, szerintem kétség kívül fantasztikus zenéket alkottak! És ami az egészben a legszebb. hogy rém egyszerű akkordokból, olyan jó dalokat hoztak létre, hogy az ember fülében marad :D 16/f
2015. jan. 21. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Én nagyon szeretem őket, az egyik kedvenc zenekarom, amióta a Szent Johanna Gimit olvastam ,2-3 évvel ezelőtt. Ami megfogott bennük, az az egyszerűségük. Egyszerű dallam,de mégis fülbemászó, egyszerű szöveg, és mégis mai napig időszerű és érthető. A másik dolog, hogy nagyon tiszta a kiejtésük és a szöveget simán meg lehet érteni, ami szerintem nagyszerű! A filmeket is láttam, és megfogott a személyiségük is, a humoruk különösen.
2015. jan. 31. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ...

Odavan mindenki az ilyen holt gagyi tinipop számaiktól, pedig a pszichedelikus számaik sokkal jobbak. Elég absztraktok, elborultak, viszont imádom hallgatni ezeket:

Strawberry Fields Forever

The Walrus

Lucy in the Sky with Diamonds

...és a többi ilyet.

2015. jún. 16. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 évesen hallottam először a yesterdayt és nagyon megtetszett, onnantól kezdve kezdett el érdekelni a többi számuk is. Amúgy a SzJG előtt is hallotam már róluk, mert nagyon híresek, de onnantól kezdett érdekelni.

16/L

2015. jún. 28. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A családban a The Beatles olyan, mint egy keresztény családban Jézus. Szóval ez nálam alap. Aztán mikor hetedikben, nyolcadikban új énektanárt kaptunk , akkor teljesedett be az egész. Népdalok helyett Beatles-dalokat tanultunk 16/L

A Szent Johanna Gimi meg szerintem egy jól megírt, népszerű ponyva.(':

2015. okt. 1. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a Beatlest
2019. jan. 20. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!