Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van szinte minden...

Miért van szinte minden népszerű zeneklipben illuminati utalás?

Figyelt kérdés
Mindent látó szem, háromszögek, háromszög motívum, félszem ábrázolás, egyéb humán transzmutációs körök stb egyéb jelképek, pl Zedd - Stars come out [link] Borgore (Isr) Rachet [link] Newgoreorder https://www.youtube.com/watch?v=M85QizJ0VV4 Space kitten invasion [link] Lady Gaga Poker face [link] Foreign Beggars I am legion choosing for you [link] [link] [link] kicsit furcsa az nekem és egyben felfoghatatlan, hogy mi lehet ezzel a célja a zeneiparnak :O Nektek nem?

2015. jan. 20. 00:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
2015. febr. 10. 11:27
 12/14 A kérdező kommentje:
bocs utolsó, de arra a linkre már nem merek rámenni, amennyi mindent olvastam erről az illuminatyról, fene tudja hogy nem e egy csapda ez, nem szeretnék kockáztatni.. -
2015. febr. 12. 00:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt írod, minden népszerű klipben, de hogy őszinte legyek, szerintem ezek közül csak 1 az.
2015. ápr. 3. 19:12
 14/14 anonim válasza:
Övék a média, így a zeneipar is.
2016. máj. 10. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!