Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van szinte minden...

Miért van szinte minden népszerű zeneklipben illuminati utalás?

Figyelt kérdés
Mindent látó szem, háromszögek, háromszög motívum, félszem ábrázolás, egyéb humán transzmutációs körök stb egyéb jelképek, pl Zedd - Stars come out [link] Borgore (Isr) Rachet [link] Newgoreorder https://www.youtube.com/watch?v=M85QizJ0VV4 Space kitten invasion [link] Lady Gaga Poker face [link] Foreign Beggars I am legion choosing for you [link] [link] [link] kicsit furcsa az nekem és egyben felfoghatatlan, hogy mi lehet ezzel a célja a zeneiparnak :O Nektek nem?

2015. jan. 20. 00:24
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
és még sorolhatnám-sorolhatnám a sok-sok példát, de akkor napestig a gép előtt ülnék :D
2015. jan. 20. 00:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek mostanában rákaptak erre a témára, ha elrejtenek valami kis illuminatit a klipben akkor már csak azért megnézik egy csomóan(újra), a nézettség meg a legfontosabb.
2015. jan. 20. 01:29
 3/14 anonim ***** válasza:

A háromszög legtöbbször a witch house-ban fordul elő. Klippekben sokszor megjelenik és még az előadók nevében is szokott lenni pl: BLCK CEILING, mondjuk a witch house-nak jól is áll az kétségtelen.

Példa:

https://www.youtube.com/watch?v=nvHjrRh00ak

https://www.youtube.com/watch?v=-SKdK9ptXhk

Az ilyen népszerű előadóknak már nem áll jól, szerintem nevetséges (de ez csak az én véleményem).

2015. jan. 20. 06:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Tywin te meg honnan a f-xból szedsz ilyeneket :D nagyon beteg, bár egy félembernek nem meglepő h furcsa kicsit az ízlése ;)
2015. jan. 20. 11:46
 5/14 anonim ***** válasza:
mert most ez a menő
2015. jan. 20. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:

"Tywin te meg honnan a f-xból szedsz ilyeneket :D nagyon beteg, bár egy félembernek nem meglepő h furcsa kicsit az ízlése ;)"

Hogy mersz így beszélni Lord Tywinnal? És miért nevezed félembernek? A fiából akarsz gúnyt űzni?

*The Rains of Castamere playing in the background*

2015. jan. 20. 12:21
 7/14 A kérdező kommentje:
csk egy majomdémon volt a fija de min1 :)
2015. jan. 21. 00:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm, ma már egyszer ördögűzést akartak rajtam végrehajtani (facebookon keresztül), mert hipszter zenét hallgatok.
2015. jan. 21. 02:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mért jó ezeket hallgatni, de ez olyan, mintha más meg azért szólna be nekem mert én dubsteppet hallgatok, mindenkinek szíve-joga, hogy mit hallgat, ezért én se szólok le senkit érte, hogy mit hallgat. Ezért vagyunk emberek, mert mindenkinek lehet más a stílusa, elég unalmas világban élnénk, ha mindenki egyforma lenne és ugyanazt csinálnák meg hallgatnák...
2015. jan. 21. 13:28
 10/14 anonim válasza:
100%
azért teszik bele ezt számtalan videóklipbe és egyéb szórakoztató műsorokba mert azt akarják hogy az emberekben egy jó kép alakuljon ki ezekről a szimbolumokról hogy mikor a tettek mezejére lép az illumináti akkor a birka emberek azt hidjék hogy ez jó lesz
2015. jan. 26. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!