Epiphone Les Paul Special II-n hangszedo csere megeri?
A Flaxwood-om a legjobb hangszerem volt. Jobb, mint bármelyik márkás, fából készült.
A másik, ami nagyon tetszett, az a Parker Fly Mojo. Az ugyan fa, de az egész hátulja egy baromi merev karbon-üvegszál réteg és a maga a gitár nagyon vékony és könnyű.
Mindkettőnek eszelősen szép hangja volt.
Üreges testű flaxwoodról beszélünk? Persze, hogy jó a hangja, a rezonátor kamra szinte mindennek jót tesz.
"hogy én stílusosan vagyok bunkó"
:DDDDDDDDDDDDD Menj, olvasgass ~.flegmahhciccusshidézetei.~ -hez hasonló oldalakat.
"Mellesleg a Gibson is elismerte, hogy a híres LP hangzás nem a mahagóni-juhar kombótól van...:) "
"Egyébként ott vannak a RainSong, Viktorian, Flaxwood gitárok... és ha jól tudom a Steinberger gitárok sem fából készülnek"
"Ha elektromon gitáron játszol, erősítő nélkül, és hozzányomod a gitár testét mondjuk az asztalodnak, vagy a gitár fejét egy szekrénynek pl. Érzed, hogy más a hangja, mert az adott tárgy amihez hozzányomtad, átveszi a rezgést. Na most ha erősítőn játszol, és úgy hozzányomod, hallasz bármiféle változást? NEM! Ennyi. Ez csak egy példa volt, még rengeteg mindennel alálehetne támasztani hogy csak kismértékben szól bele... de úgy gondolom senkinek nem tartozom se magyarázattal, se bizonyítékkal. "
"Igen, a fa IS! Meg a más menzúra, a csavarozott nyak, a más elektronika (más értékű potik, más értékű kondik, más bekötés, stb...) ..."
Itt vannak egyébként az érveim. A többi ki lett törölve. A stílusos bukóságról annyit, hogy jogosan írtam ilyeneket. Szarul esett. A bunkóság csak a paraszt stílus. Ha te erre büszke vagy... hát legyen, csak magadat minősíted.
Amúgy mindig ennyire kikelsz magadból, ha megmondják, hogy nincs igazad?
Csak kérdezem. Mindenféle ártó szándék nélkül.Ahogy eddig is így reagáltam minden hozzászólásodra is, legyen az bármennyire is sértő szándékú a részedről. Mert lássuk be arra bíztatni egy vadidegent, csak mert szerinted nincs igaza, hogy ölje meg magát, elég ellenséges viselkedés.
Hogy is mondjam.érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!