Mondanátok jó hangszerkábeleket gitárhoz?
A kérdés az, hogy ha kipróbálod ezeket a kábeleket különböző cuccokkal STÚDIÓBAN, akkor hallasz-e különbséget.
Mert lehet, hogy egy koncerten annyira nem jön ki, de nem csak koncert létezik...
És nem csak az a lényeg, hogy megmondja-e valaki, hogy melyiknek kisebb a kapacitása, hanem az, hogy valamelyik jobb-e neki, mint a másik.
Még az is lehet persze, hogy a paraméterében gyenge kábel fog tetszeni.
Az is lehet, hogy nem fog hallani különbséget.
Ez függ a hallás érzékenységétől, a hallás "iskolázottságától" és az igényességtől is.
De az kissé elnagyolt állítás, hogy tutira ugyanúgy fog szólni egy ezer forintos noname, egy középkategóriás meg egy csúcsszuper drága.
Én csak annyit mondok, hogy se azt nem igazán tartom racionális álláspontonak, amely szerint feltétlenül muszáj csúcsminőségű kábel, se azt, hogy a minőségi kábel csak a cégek kamuja és nincs hatása a hangra.
Mindenki döntse el maga.
Azért hangsúlyoztam,hogy jó,kell,mert az előző kábel amit ebben az árkategróriában vettem egy Crybabyvel zúg.Csakis ezzel a kábellel.
És most sültem fel egy méteres kábellel is.Szóval most jó lenne gy jót venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!