El tudná nekem magyarázni hogy a Fall Out Boy Save Rock And Roll-hoz készült klippsorozatnak végülis mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Láttam én is végig csak nem értem, úgy kb. a 9,10,11-nél vesztettem el a fonalat.2015. jan. 16. 22:06
1/6 anonim válasza:
hát a 9.-ben Patrickot a zene ellen fordították,és a fiúk elmentek megmenteni őt, ugye Andy meghalt Pete meg elvitte a táskát.A 10.-ben Patrick utána megy hogy visszaszerezze, de megölik egymást.A 11.ben felkerülnek a mennybe, és a zene erejével ,,meggyógyítják őket(?), de a táska rossz kezekbe került, és jön az a valami és öldökli őket, aztán a zene erejével legyőzik. ( A táskába elvileg meg a hit van)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! 😊
2015. jan. 17. 12:34
4/6 A kérdező kommentje:
Még mindig vannak kicsit érthetetlen dolgok pl. amikor kinyitotta az a fura maszkos a táskát akkor miért lett csőre és ha a táskában hot volt mitől őrült meg és miért kezdett öldökölni?
Na mind1 amugy ez is segitett szov köszi!
2015. jan. 19. 17:32
5/6 anonim válasza:
szerintem ha a rosszak kezébe kerül, akkor ilyen rossz erő lesz benne, és a maszkos szerintem kihasználta ezt a hatalmat
6/6 anonim válasza:
Vagy 20X láttam csak már elmagyarázták de szerintem tök cukik benne a démonok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!