Egy kicsit régi zenét keresek,1996 nyarán minden nap az folyt a juventus rádióban, azóta sehol. Melyik lehet az?
Elfelejtettem leírni hogy én taylor swift-re gondoltam, de nem ő az, viszont a love story száma kiköpésig hasonlít rá,
még a zene felépítésében is.
Taylor Swift '96-ban még fel sem érte a gitárt :)
Amúgy passz, ebből baromi nehéz kitalálni, de hátha szerencséd lesz és idetéved valaki.
Köszi de nem ez az, én ismerem a roxette-t
amit én keresek abban csak nő énekel,
és ez gyorsabb is mint amit megjelöltem.
Írok pár dalt, hátha közte lesz:
Your lean- Alanis Morissette
Head o ver feet- Alanis Morissette
Runaway- Janet Jackson
Who will save your soul- Jewel
Nagyon jó a megközelítésed, ugyanúgy gondolkozol ahogy én,
az énekhang alapján akár a felsoroltak közül bármelyik énekelheti, de ezeket már
én is átnéztem, szerintem tűt keresek a szénában.
Már az is megfordult a fejemben, hátha magyar előadó énekelte,
abban az időben már volt hogy az országon kívülre zenéltünk.
De az az érdekes, hogy csak 1996-ban játszották, egész nyáron, utána semmi, sehol még egy introját sem lehetett hallani.
Szia!
Most már tényleg összeírom azt a kb 50 előadót akinek a zenéit megnéztem...
A hangszerelése akusztikus, de amint a kérdés kommentben
megjelöltem, lehet a cranberries, lehet ez amit küldtél, joan osborne, speciel ettől nem tudtam az összeset megkeresni, most hogy újra eszembe juttattad, gyanakodni kezdtem,
mert a one ufus "most mindegy" című számát játszották a rádióban, és detto ugyanilyen hangszerelésű a zene is amit keresek, a nő hangja is, bár abban a zenében, még egy picit ennél is torzabban jelenik meg, mint a joan osborne-ban.
de simán lehet hogy joan osborne, amit mondtam ettől nem tudtam az egész discografiát megnézni.
belehallgattam gyorsan Lisa Stanfield-be, de ez sokkal erősabb, távolodik a pop/rock-tól,
ezt klubzenének sorolnám be, a jelenlegi állás szerint.
de mint szokásos megjegyzés a hangja az hasonlít.
Pont ebbe fogok beleőrülni, mert kiderült hogy a fél világ hasonlít a keresett nő hangjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!