Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zenét. Megmondja...

Keresek egy zenét. Megmondja valaki, hogy mi a szám címe?

Figyelt kérdés
Kezdő ársastánc-tanfolyamra járok. Van egy zene, amire blues-t szoktunk táncolni. Gyorsaságban kb olyan, mint a "Just give me a Reason". A tánctanártól nem tudom meg a szám címét, mert mindig az a válasz, hogy track egy (ha meg a telefonom előkapnám, h a trackID-vel felismertessem, direkt beszámol.. xdd) A zenében annyi érdekesség van, hogy a közepe/vége felé van egy dobszóló (remélem így kell írni), az üteme pedig az, hogy pam pam pam pamppapam papapapam (mondjuk írva nem igazán jön át). Ez a dobszóló addig tart, amíg a bluesban egyszer körbeérünk. Valaki tud segíteni?:

2015. jan. 15. 21:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem akarom én mindig ezzel zaklatni. :D Már csomoszor kérdeztem, de semmit nem mond. xd Ha nem mondja, akkor nem mondja, nem olyan nagy cucc, meg tudom szerezni máshogy is :D
2015. jan. 19. 17:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Oké. Bár nem tudom milyen lehet, amikor hozzá beszélsz, és nem szól egy szót se... :D
2015. jan. 19. 17:40
 23/23 A kérdező kommentje:
Na figyeljetek: olyan gyorsan felejtheto a szám dallama, hogy mire jövök haza, elfelejtem... a refrén utolsó sora (hallásra): international fumme love. A fumme csak hablaty, valami f betűs szó van ott (a fumme helyén), vagy egy egyszótagos f betűs szó, és a me szó. Ez még mindig kevés, de hátha. :D
2015. jan. 27. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!