Keresek egy zenét. Megmondja valaki, hogy mi a szám címe?
Ha beleszámol akkor nem igen fogja felismerni, inkább szólóba vedd fel, és otthon szerkezd meg úgy hogy 13 Mp legyen,
és akkor már fel tudod ismertetni.
"A tánctanártól nem tudom meg a szám címét, mert mindig az a válasz, hogy track1"
Eszembe jutott, de a tánctanár mindig elvicceli, sose mondja meg :D
Akkor menj oda hozzá, és mondd neki:
Tessék már elmondani a címét, ha meg nem tetszik tudni, akkor hadd másoljam rá a zenét a pendriveomra! Ne tessék viccelődni, nekem nagyon tetszik ez a szám!
Ne tágíts, addig piszkáld, amíg oda nem adja, nincs joga haragudnia rád, hisz nem bűn, ha elkérsz egy zenét! :)
Bármi után lehet. Nem is baj, ha még mosolyogsz a röhögés után.
Óra végén odamész hozzá, és azt mondod neki, "Nagyon szeretném, ha odaadnád nekem ezt a zenét! Van valami akadálya?"
Nincs akadálya. Oda fogja adni. Egy darabig elviccelheti, de a végtelenségig nem. Addig ne távozz, amíg oda nem adja. Nem fog rád haragudni, hisz nincs rá oka.
Ha meg van értelme annak, hogy nem adja oda, esetleg egy ismerőse csinálta, vagy mittudomén, akkor kérdezd meg tőle, hogy "Miért?" Ha ez a helyzet, akkor ne erőltesd, de szerintem semmi oka nincs arra, hogy ne adja oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!