Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hangszerboltban mennyiért...

Hangszerboltban mennyiért cserélik ki a fémhúrokat?

Figyelt kérdés
Klasszikus gitárom van és a 3 fémhúr már rószaszínű, de várni akarok amíg a hangzása más lesz mert akkor elég elvitetni csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi szokott lenni általában ez az összeg..
2010. febr. 6. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
ha klasszikus gitár, akkor arra általában nem fém húrokat szoktak rakni... nem nylon húrok vannak rajta?
2010. febr. 6. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
3 fémhúr 3 nylon
2010. febr. 6. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:

azok a "fémhúrok" is nylonból vannak, csak fém szál van köré tekerve, de azok sem fém húrok. A fém húroknak a belseje is fém, erről ha elkezded letekerni a fém külsejét, látod hogy nem fém szál van alatta.

Egyébként, ha kezd elszíneződni, akkor az azt jelenti hogy már sokat használtad, de akkor szerintem érdemes az összes húrt lecserélni, mert nyilván azok is használódtak. Egy olcsóbb csomag húr szerintem már 1500ft-ért kapható, ha nem tudod felhúrozni otthon, kb 5-600 forintért megcsinálják, és ha nem akarod az összes húrt cserélni, külön-külön is kaphatsz húrokat, kb 300ft.ért:)

2010. febr. 7. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat, okosabb lettem :)
2010. febr. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!