Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon miért szólják...

Magyarországon miért szólják le még ma is azt, aki elektronikus zenét hallgat?

Figyelt kérdés

Jönnek azzal, hogy "te zajt hallgatsz"

Nos szerintem géppel és hangszerrel is lehet zenét és zajt csinálni.

pl elektronikusban:

Szerintem EZ zaj: https://www.youtube.com/watch?v=i12Sywhprmc

EZ pedig zene: https://www.youtube.com/watch?v=qKw3lKXZpAc

ha pl rockot nézünk.

EZ szerintem zaj: https://www.youtube.com/watch?v=1hIf8WDiOiw

EZ pedig zene: https://www.youtube.com/watch?v=TtOuylyaP6Q

2015. jan. 12. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:

A zene műfajok kedvelése/utálata szubjektív. Habár magam sem szeretem az elektronikus zenét, de nem mondanám, hogy azért, mert zaj. Metálfüggő vagyok, de mindenféle metált se hallgatok ám meg. Van, amit nem bírok, és van amit szeretek. És ez Metálon belül is... van olyan műfaj, amit nem szeretek és amit igen. Na most, nekem az elektronikus zene abba a kategóriába tartozik, amit valami oknál fogva nem bírok elviselni, idegesít. De ez nem azt jelenti, hogy szar. Csak nekem nem tetszik.

Ne érdekeljen, ki mit mond, viszont légy tekintettel másokra, és ne bömböltesd pl az utcán, mert lehet olyan, akinek a kedvenc dallamaidtól égnek áll a haja. :D

2015. jan. 12. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb köpködő általában azt hozza fel érvnek, hogy nem hangszerekkel csinálják.
2015. jan. 12. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Magyarországon, sőt, mindenhol máshol is megszólnak mindent, függetlenül attól, hogy az zenei stílus, kinézet vagy péksütemény. Nincs semmi a világon, ami minden embernek jó lenne, és mindig lesznek olyan emberek, akik ennek hangot is adnak. Például én is ilyen vagyok, igyekszem figyelni rá, de mégis mindig azon kapom magam, hogy mint az öreg papák, körlégzéssel szidok valamit, ami nem szimpatikus. Például azt, hogy a troli direkt úgy áll meg, hogy ne mellettem legyen.
2015. jan. 12. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Mivel ők rockerek, így lázadnak. Ez a stílusuk része, nem kell velük foglalkozni.
2015. jan. 12. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Mert elég gáz, hogy ugyanaz a szar, ugyanaz az ütem szól órákig a füledbe... Érdekes, hogy ezt zenének nevezik.

De hát mindenki azt hallgat amit akar, ha szart akkor szart :) Nekem nem lesz jobb, ha normális zenét fog hallgatni.

2015. jan. 12. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Mert az igénytelenség netovábbja.
2015. jan. 12. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Az ötödik hozzászóló láthatóan nem hallott olyan dolgokról, mint a szubjektivitás és az művészi szabadság.

Láthatóan a zene fogalmával sincs tisztában, mivel a "rendezett zaj" tökéletesen magába foglalja az összes populáris elektronikus zenei műfajt, ennek fényében a felvetés, hogy "Érdekes, hogy ezt zenének nevezik" teljesen abszurd.

Viszont azzal a kijelentésével részben egyet kell értenem, hogy "mindenki azt hallgat amit akar, ha szart akkor szart", csak ne feledjük mindenki számára más jelenti a szart és más a normális zenét. Biztos, hogy a kedvenc bandáid között is akad olyan, amit valaki szarnak tart.

2015. jan. 12. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem a zaj rock, jobb, mint a zene rock XDDD

am én az elektronikust bírom :D most a future house szippantott magába :))))))))

2015. jan. 16. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!