Mi a konkrétumokban leírt együttes neve és a zene címe?
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje keresek egy olyan videóklipet, amit még ovis koromban láttam utoljára, azaz hallottam magát, a rockzenét, 80-as évek végi, ha jól tudom.
Amire emlékszek belőle, csak annyi, hogy a klipben magáról az együttesről mintázott zsinóros bábok játszottak egy koncerten, a történet szerint egy nagy közönség előtt, a frontembernek meg vagy kék vagy piros kendő volt a fején és inkább farmer szerelésben volt, szemmel láthatólag nem irányította őket senki, ahogy közlekednek, úgy húzzák maguk után a (nem tudom pontosan megnevezni) fogantyúikat is.
Egyéb random képek: rakéta kilövés, ezután közvetlen valaki belelép egy kád vízbe - utóbbit víz alatt kamerázták (hülyén hangzik, de hátha valakinek ezt olvasva ugrik be)...
A zene elég lájtos és enyhe country beütése is van, vagyis inkább érződik, hogy tipikus amerikai stílus.
Dire Straits - Calling Elvis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!