Beatles fanok hol vagytok?
Figyelt kérdés
A környezetemben senki nem szereti őket annyira mint én és jó lenne beszélgetni valakivel, aki szintén szereti őket és anélkül fanolhatnék rájuk, hogy bárkit is untatnék vele.
Valaki? :)
2015. jan. 9. 00:19
1/9 anonim válasza:
ja,én itt vagyok,főleg 1965 utáni albumokat hallgassd,szigorúan a "Let It Be" kivételével,privátban is írhatsz,de nem tuti,hogy hamar válaszolok...
2/9 anonim válasza:
Én is rajongó vagyok már elég régóta. Engem is kérdezhetsz.
3/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, nagyon szeretem a Beatles-t.
6/9 anonim válasza:
Én az vagyok. Háromszor láttam élőben Mccartney-t, egyszer Ringót, valamint ősszel jártam Liverpoolban. :)
7/9 anonim válasza:
Helloo c': *Jelentkezik*
Ha gondolod, írj c:
16/L
8/9 anonim válasza:
Jeleeeen. Velem is ez van. A korombeli emberek (12) nem kedvelik a Beatles-t és cikinek tartják. Hallgatják a mixeket vadiúj zenének nevezett hogyan is mondjam szarokat. Na én ezeket tartom cikinek. Anyukámék viszont szerencsére szeretik a Beatles-t. :) ha van kedved írhatsz. Olvastam urban legend-eket és mindenféle dolgokat róluk.
9/9 Garpe válasza:
Ha van facebook-od, akkor nézz be a "Magyar Beatles Rajongók" csoportba ;) Biztosan van ott 200 rajongó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!