Beatles fanok! Mióta vagytok rajongók és melyik tagot tartjátok a legtehetségesebbnek?
Kb. februar ota hallgatom oket. Nemtom ki a legtehetsegesebb, de nekem legjobban George Harrison szamai tetszenek.
18/f
aztaa. úgylátom 2-en vagyunk :D
köszi a választ.
a yellow submarine-en nőttem föl :)
nem is tudom, talán 3-4... vagy öt éves korom óta.
arról, hogy ki a legtehetségesebb, nem tudok mit mondani. mindenki másért a szívem csücske.
15/L
Már több mint egy éve:D Először Lennon-t találtam a legjobbnak, de mostmár nemtudok dönteni.
lassan17/f
Nagyon régóta.
McCartney-t és Harrison-t tartom a legjobbnak.
15(?)/f
Komolyan mondom, miért kell leszólni Ringót?
Ha "zsenialitásról" van szó akkor egyértelműen Lennon, ő alkotott a legnagyobbat.
Ringo-nak nem az éneklés vagy a dal-írás volt a szerepe a bandában, épp ez a fantasztikus az egészben, néhe 8-10 McCartney/Lennon után kifejezetten jól esik Ringo teljsen más hangszíne, jópofa dalai. Harrison sem az írásban volt kiemelkedő, habár írt NAGYSZERŰ dalokat, mégsem "említhető egy lapon" dal-írás tekintetében. Ő viszont a világ egyik legjobb gitárosa. (technikában esetleg Hendrix jobb)
Ugyan így van ez Ringóval. Szimplán a világ egyik legjobb dobosa, ha nem a legjobb. Márpedig dob és ritmus nélkül szétestek volna a dalok. Míg a 214 dal fevételét mindegyikük hibázásai miatt kb. személyenként 1-200-szor kellett megszakítani, Ringo miatt csak kb.10-szer. Nem hibázott. Ehhez plusz hogy énekelt is, nagyon jópofa, jó hangja van. És a személyisége is megnyerő, remek humora volt és kifejezetten szerény volt a többiekhez képest. Az egyfajta gesztus McCartey-től és Lennon-től, hogy írtak dalokat kifejezetten az ő számára, nagyon szerették. Ennyit erről. Éljen Ringo! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!