Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol ismerkedhetnék békéscsabai...

Hol ismerkedhetnék békéscsabai rockerekkel? Hol találhatok rájuk?

Figyelt kérdés
Van egy csomó rock koncert- ingyenes, fizetős is, kezdő együttesek, profibbak- amikre szívesen mennék, de sajnos a baráti körömnek teljesen más a zenei ízlése, egyedül meg nem szeretnék menni.

2015. jan. 5. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Romkocsmák vagy olyan kifejezetten rockeres helyek nincsenek arrafelé?:D Én szabolcsi vagyok, és a legtöbb kocsmába ilyen arcok járnak. Próbálkozz ott.:D
2015. jan. 5. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Bár hivatalosan nem békéscsabai vagyok, de ha van ott valami jó koncert, akkor általában oda szoktam feljárni. Legközelebb például tavasszal lesz a Tégla házban Alvin és a mókusok & Depresszió koncert, arra már fontolgatom, hogy elmennék.

Hozzád hasonlóan az én baráti köröm se vevő nagyon az ilyen zenékre, egyetlen ember kivételével. Valószínűleg arra a koncertre is vele fogok elmenni, de ha gondolod, nyugodtan hozzánk csapódhatsz, szerintem meg tudjuk oldani :)

Írj rám és ha meglesz a közös szimpátia meg minden, akkor kisülhet valami a dologból :D

2015. jan. 7. 15:28
 3/3 Nayal ***** válasza:
Bemész a kocsmába: Odamész vkihez vagy egy társasághoz beszélgetni: Kész. Vagy: Tombolás közben belekapaszkodsz vkibe (headbang) vagy pogóztok aztán kezet fogtok. Èn így ismertem meg rengeteg embert. Csabára járok am, jó arcok vannak ott, rendesek. Mindig szívesen adnak sört, cigit, stb. Koncert után elmentek kajálni azt csókolom. Pl a Speed 4:00-ig nyitva van hétvègèn.
2015. jan. 27. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!