10-es skálán hányas nektek ez a szám?
2015. jan. 4. 00:09
1/8 anonim válasza:
akinek ez bejön, annak nyilván valahol a 10 felé van. ahogy nekem is.
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván annak tetszik, akinek tetszik, Egyértelmű Kapitány (vagy ez már menő?). :DD Akkor hallgassuk csak!
2015. jan. 4. 00:12
3/8 anonim válasza:
9 secet bírtam, utálom a reggeat, szóval nekem 0, ha a skála a "mennyire tetszik"-et jelenti
4/8 A kérdező kommentje:
Azt-azt, köszönöm a kommentárt, ment a zöld kéz. Linkelj olyat, amire te szoktál elkényelmesedni. :)
2015. jan. 4. 00:19
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor a deadmau5 is bejön, nem?
2015. jan. 4. 00:42
7/8 anonim válasza:
Én nem igazán szoktam reggiet hallgatni, viszont a stílus még így is jócskán előrébb van a listámon, mint az elektronikus zenei formátumok nagy része. De maga a szám kellemes, lazulós, szóval kapsz tőlem egy diplomatikus 6-ost :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!