10es skálán nálad mennyi ez a szám? Am hol lehet letölteni?
Figyelt kérdés
mindenhol próbálkoztam, de nem tom.:(
eredeti
W. A. Mozart: Requiem For A Dream
http://www.youtube.com/watch?v=nVV1w8FUTJE
És egy feldolgozás
Requiem For A Dream
http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU
nekem a feldolgozásos jobban tetszik, de az eredeti is gyönyörű! Sztetek melyik jobb?
2010. ápr. 30. 15:20
1/11 anonim válasza:
ez a free youtube to mp3 converter. ezzel le tod szedni a youtube-ról és átkonvertálja mp3-ba, csak az url-t kell beillesztened.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/11 anonim válasza:
amúgy ez szól a "CoD - Ha sírsz" c. száma alatt
3/11 anonim válasza:
Még jó, hogy az eredetit nem Mozart írta.
4/11 anonim válasza:
Elottem szolonak :D:D:D:D:D Egyebkent nagyon meleg film es ugy tudom a zene szerzoje Clint Mansell:D Eleg komoly filmzeneket csinal az ember komoly filmekhez
5/11 A kérdező kommentje:
Komolyan az eredetit nem Mozart írta??:S Az énektanárom azt mondta, és a youruben is úgy van fenn h Mozart - Requiem For A Dream.
Ha nem bocsi :D.
Am tetszik nektek? :D
2010. ápr. 30. 15:58
6/11 A kérdező kommentje:
áhhh nem értem. A keresőbe ( youtube keresője ) beírtam h Wolfgang Amadeus Mozart Requiem, és azt nem tettem hozzá h "for a dream" de kiadta úgy hogy : W. A. Mozart- Requiem for a dream. Ugyanezt megcsináltam Clinttel is, és őhozzá is kiadta. am köszi elsőő
2010. ápr. 30. 16:04
7/11 anonim válasza:
Érdekes ízlésed van, mármint manapság mindenki az ilyen hülye Justin Bieberekre hajt és a jó zenét fel sem ismeri.
8/11 anonim válasza:
Requiem For A Dream-et Mozart kezdte megírni, de mivel nem tudta befejezni rövid életében, ezért Clint, egy fiatal ember fejezte be. Ti ezt nem tudtátok?
9/11 A kérdező kommentje:
uhh na én nem. A én is szeretek olyan zenéket mint a Fall Out Boytól az I Don't Care...stb. Ez csak úgy megtetszett, valami megfogott benne.:D Már le is töltöttem a telefonomra, megmutattam a barátnőimnek, de csak ennyi volt a hozzáfűznivalóik: "elcsórtad a mamád régi cédéit??" -.-"
2010. máj. 1. 18:30
10/11 anonim válasza:
10, és a feldolgozás tényleg vmivel jobb :))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!