Leirná nekem valaki, hogy milyen egy 1D koncert?
Figyelt kérdés
Még nem voltam egyen se, de most kaptam egy koncertjegyet. Több show van benne vagy inkább több éneklés? Vagy egyátalán? :)2015. jan. 2. 20:01
1/7 anonim válasza:
Sok lány sikoltozik, miközben az öt srác énekel. Ne lepődj meg, ha egy betét, vagy egy tornacipő repül el a fejed felett, vagy esetleg el is talál.
2/7 A kérdező kommentje:
KÖsz, tudom láttam erről 1-2 videót XD
2015. jan. 2. 22:26
4/7 anonim válasza:
Látni fogsz ugrálni öt porcicát a távolban, közben sikoltozó lányok nyála, és izzadtsága csorog majd rád.
5/7 A kérdező kommentje:
FUUUU ezek aztán jó élmények :×
2015. jan. 3. 16:59
6/7 anonim válasza:
Látom, szerencsére nem nagyon rajongsz az 1D-ért :D
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából, tetszik és szeretem is, de még életemben nem voltam koncerten, úgyhogy nem igazán vagyok képben. Csak kiváncsi voltam, h esetleg már aki volt az el e tudna mondani. Ja, és nem szoktam hirdetni, h szeretem pont az ilyen emberek miatt sem, mert elitelnek.
2015. jan. 3. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!