Adatok a különféle pickupokrol?
Figyelt kérdés
Szeretnek kifejleszteni egy saját pickupot, kemény rockra,metalra.
Egy újításra gondoltam:
Olyan humbucker aminek az "álló" mágnesei alatt egy "fekvő mágnes" található,így a zajmentesseg garantált.
Honnan tudnék a többi pickuprol több információt szedni?
Esetleg miyen tekercselesi modot válasszak?
Milyen mágnest használjak?
2014. dec. 30. 15:35
1/22 anonim válasza:
A humbucker eleve zajmentes, nem tudom te mire gondolsz.
2/22 A kérdező kommentje:
De ha felnyomom a gaint,már nem az,és ez a rendszer ezeket is kiszűrné
2014. dec. 30. 16:22
3/22 anonim válasza:
5 Évszázadokkal később az izraelita Ákánt arra csábította a szeme, hogy ellopjon néhány dolgot a legyőzött városból, Jerikóból. Jehova megparancsolta, hogy mindent el kell pusztítani a városban, kivéve néhány dolgot, melyeket Jehova kincsei közé kellett bevinni. Az izraeliták azt a figyelmeztetést kapták, hogy ’őrizkedjenek azoktól, amik pusztulásra vannak szánva, nehogy megkívánjanak és elvegyenek valamit’ a városban levő dolgokból. Amikor Ákán engedetlenné vált, Izrael népe vereséget szenvedett Ai városánál, és többen meghaltak. Ákán csak akkor vallotta be, hogy lopott, amikor lelepleződött a tette. Elismerte, hogy ’amikor meglátott néhány dolgot a zsákmány közt, megkívánta és eltette azokat’. A szem kívánsága miatt Ákánnak és ’mindennek, ami az övé volt’, el kellett pusztulnia (Józs 6:18, 19; 7:1–26). Ákán olyasmire vágyott szívében, ami tiltva volt.
5/22 anonim válasza:
Szerintem nem találtál fel semmi újat. Ráadásul még az alapokkal se vagy tieztában, de az igazi baj az, hogy még arra se vagy képes, hogy magad megtalálad az információkat.
6/22 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire nem vagy tisztában az alapokkal, először nézz utána, próbálj ki rengeteg féle-fajta hangszedőt. Egyébként véleményem szerint teljesen felesleges lenne a fekvő mágnes alatta, ugyanis humbuckernél a másik tekercs direkt azt a célt szolgálja, hogy elnyelje a zajokat, de persze nem mondom hogy hülyeség az ötleted, majd ha tapasztaltabb leszel, mindenképp próbáld ki, lehet érdekes dolog fog kisülni belőle.:) Egyébként minőségi humbuckert bármekkora gainnel lehet használni, nem lesz zajos, szóval nem tudom te milyen hangszedőn játszottál...
7/22 anonim válasza:
Azért ezeken érdemes végig menni: [link]
10/22 anonim válasza:
Remélem, értékeled, hogy a fenti cikkemben leírt 65 éves, referenciának számító és minden valamirevaló gitáros által ismert Gibson PAF humbuckerben szintén fekvő mágnes van az álló pólusok alatt. :)
És elég sok humbucker hasonlóan épül fel.
Itt még egy kicsit tanulmányozhatod az alapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!