Valaki, aki hallgat manapság megjelent énekkel/szöveggel nem rendelkező zenét, tudna segíteni?
Még jónéhány nappal ezelőtt hallottam ezt a zeneszámot, mikor az osztálytársaim játszották a mobiljukról az egyik szünetben (tehát olyan zene, amit a mai 15-17 éves korosztály szívesen hallgat). Ének illetve szöveg nem volt benne, instrumentálisnak mégse nevezném, mivel inkább modern, talán elektronikus zene volt. Ugyanakkor meglepően dallamos volt, a kezdő dallam pedig nagyon emlékeztetett engem a Benjámin maci titkos világa (The Secret World of Benjamin Bear) című rajzfilmben hallatszódó "macihimnusz"-ra, már aki ismeri esetleg. :)
Valaki ezek alapján esetleg tudna nekem mutatni valami olyan zeneszámot, ami akár lehetett az is, amit én hallottam? Természetesen tudom, hogy milliónyi zene létezik, de alapvetően úgy vagyok vele, hogy ha nem is találom meg konkrétan ezt a számot, csak valami másikat, ami viszont tetszik, akkor már előrébb vagyok. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!