Hogy mongjam el hogy dobolni szeretnék?
Nem furcsa, bár inkább fiúk szoktak dobolni, de pont azért jó a kivétel, hogy erősítse a szabályt :)
Például a Skillet nevű zenekarnak is női dobosa van,nem is gyenge :))
Mivel egy használható dobszerkó elég drága, talán azzal járnál a legjobban, ha keresnél dobtanárt, akivel elkezdenéd az alapokat átvenni, (az órákon nyilván lenne min játszanod, meg amennyire tudom, eleinte úgyis egy csomót kell gyakorolni gumilapon), és ha úgy látod, hogy tényleg tetszik, és folytatni fogod, akkor már sokkal jobb eséllyel tudnád rávenni a szüleidet, hogy támogassanak anyagilag egy dobszett megvételében. Én amúgy gitározni kezdtem ennyi idősen, először nem vették komolyan a szüleim, de amikor látták, hogy több hónapja gyakorlok rendesen azon a régi vacak gitáron, ami otthon volt, kaptam egy elektromosat, aztán a tudásommal párhuzamosan fejlődött a felszerelésem is :) 18/f
Nem ismerem a szüleid, de szerintem ha megmondod nekik abból nem lehet baj. Ha valóban meg akarsz tanulni, akkor úgysem fognak tudni lebeszélni.. még ha elsőre azt is mondják hogy nem, akkor is addig nyaggatod madj őket amíg igent nem mondanak.
De nem hiszem hogy olyan nehéz lenne meggyőzni őket, mert annak szerintem minden szülő örül ha tud a gyereke játszani vmilyen hangszeren... lehet az lesz az ellenvetésük hogy sokba kerül, és mivan ha megunod stb.. de pl elektromos dobszettek küzül vannak egész jó árban, + ha használtan veszed akkor mégolcsóbb. Aztán azt is felhozhatod, hogy manapság a veled korbeliek Iphone-okat kérnek karácsonyra/szülinapra, amiből már simán meglehet venni egy dobszettet.. aztán melyik a hasznosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!