Rendelkezik valaki tapasztalattal az Alpine füldugókról?
Undorító módon gusztustalanul drága. Én kipróbáltam rengeteg mindent, a legjobbnak ez bizonyult: [link]
Közel lineáris, szóval nem teszi tönkre a basszus a füledet, csak mert nincs közép, ami ellen amúgy védekezne, és hosszú távon sem idegesítő, évekig kitart. Én doboláshoz használom, zseniális, csak ugye mivel nem üvölt minden, nem von a hatása alá annyira a zene, de cserébe pontos vagyok :)
(Amúgy meg hazudok, már agybadugós fülesmonitort használok, hasonló csillapítással, mert vokál is lettem, és kell a kontroll meg a metronóm a fülembe.)
Mondjuk ez nagyon régen volt (kb. 15 éve), de nekem halláskárosodás miatt egészségbiztosításra csináltak füldugót egyénileg az én fülemre.
Belenyomtak valami formázóhabot a fülembe, megvárták, míg megszilárdul, az lett a minta, kb. 1 hét alatt megvolt a fülemre szabott dugó.
Ez mondjuk elég erősen csillapít, azt nem igazán értékeltem ki, hogy melyik tartományt mennyire, mert nem zenéléshez használtam.
Egyébként uszodai védő füldugó néven fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!