Az gáz, ha kamaszként imádom a komolyzenét? 15/f
Én nem tudok azonosulni veled.
Nem bírom a komolyzenét, Liszt érzékeny vagyok!
Szerintem ez egy hülye kérdés. Egy rossz társadalmi beidegződés, hogy 20 év alatt, ha nem EDM-et, négy akkordos rock dalokat vagy rapet hallgatsz, akkor szégyenkezned kell.
Szóval nem gáz. ^_^
Nem gáz.
Én nagyon sokféle zenét szeretek, elektronikusat is hallgatok, de eljárok hangversenyekre is, és vallom, hogy kétféle zene van igazából: jó zene és rossz zene! :D (Gyorsan hozzáteszem, hogy szubjektív a zene megítélése)
A kérdés maga ostoba. Ha más szerint gáz, akkor nem fogsz ilyen zenét hallgatni? :D Ugyan már!
Aki szerint "gáz", az inkább magát minősíti egyébként. Ha valaki tiszteli egyáltalán a zenét, akkor legföljebb annyit mondhat, hogy "ez nekem nem tetszik".
Szerintem egyáltalán nem gáz. Nem szeretheti mindenki ugyanazt, és tényleg nagyon hülye beidegződés az hogy ha nem azt a zenét hallgatod amit mindenki más, mert az megy az mtv-n meg a viva-n akkor már ciki.. Egyébként nem vagy egyedül én is szeretem a komolyzenét.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!