Laci7 kérdése:
Csöves erősítőben e80cc-vel lehet helyettesíteni az ecc83 előfokcsövet?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 14:20
2/8 A kérdező kommentje:
Én megnéztem és kicsit eltér a 2 egymástól,de azt mondták,hogy az e80cc ecc82-83-85 ezek majdnem egyformák. Nem tesz kárt az erősítőben.
2014. dec. 11. 18:56
3/8 anonim válasza:
Kárt nyilván. Nem tesz...Max nem szól,vagy a cső csurrant be.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget,akkor nem kell félni,hogy elszáll az erősítő.Amúgy egy jcm800-ról van szó ami 30w és 8ohm-os és ugye 2db EL34 a végfok és 3db ecc83-nak kéne lennie de e80cc van helyette,szóval remélem,hogy fog működni.
2014. dec. 12. 08:21
5/8 anonim válasza:
Nekem is van jcm800am,de még nem próbáltam ki,hogy hogy szól másik csővel.
Az Eal34 PP pár nagyon jó,még ha nincsenek párbaválaszzva akkor is.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem én és örülök,de mindegyik jcm800-as El34 csővel működik.És előfokcsőnek milyen csövet használsz? Amúgy köszönöm a tisztességes válaszokat.
2014. dec. 12. 19:49
7/8 anonim válasza:
EH 12ax7es csöveket használok jelenleg meghjtásnak. Ecc83 nekem nem jött be annnyira.
8/8 anonim válasza:
Óvatosan forraszd át a fűtést-vagy és építs bele kapcsolót- és tegyél bele 6n2p-ev orosz előfokcsöveket. 4 ezer órát bírnak és 500ft...A youtubon találsz videót de szerintem nincs külömbség az ecc83 -mmal szemben. Nekem még a fázisfordítóban is ez van és meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!