Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok a korombeliek...

Mit gondoltok a korombeliek zenei ízléséről? És az enyémről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy 12 éves lány vagyok. Kezdem azt észrevenni hogy a velem egykorúaktól nagyon eltér a zenei ízlésem. Mintha az én fülem csak a hangszeres zenét fogadná be. Szóval az lenne a kérdésem hogy mit gondoltok ezekről a "techno" meg "pop" zenékről?

Most egy kicsit az enyémről:

Én leginkább post-grunge, hard rock, és hasonló dalokat hallgatok.

A kedvenc bandáim a Three Days Grace, Skillet, Papa Roach, Thousand Foot Krutch, My Darkest Days. 12/L

2014. dec. 6. 23:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#20 és ezzel nem voltál egyedül. Ha tudnád hogy a szirének hangja hány férfiember halálát okozta.... :D
2014. dec. 7. 15:13
 22/27 anonim ***** válasza:

Én Punkot, klasszikus rockot, metált, sima rockot, és még sok minden mást hallgatok, de ezek a legjellemzőbbek.

Csak azt nem értem, miért kell mindent leáltalánosítani. Mármint, technóból is van kismillió. Azért mert mostanában mindenhol a legs***abb minimaltechno számokat nyomatják agyba főbe, ahol egy idegesítő ütem megy 30 percig, attól még nem lesz szar a techno, vagy az elektromos zene. Én a trance-el sem vagyok teljesen kibékülve, de azt elismerem, hogy abból is van igényesebb.

Viszont van egy rakás olyan hardstyle, jumpstyle, techno, hardcore, drum and bass zene ami igenis értékelhető zenei téren.

2014. dec. 7. 21:32
 23/27 KJUsul válasza:
A zenei ízlésed teljesen rendben van, valószínűleg azért tér el a többiekétől, mert van némi zenei hallásod, tehetséged, ennyi.
2014. dec. 8. 13:38
 24/27 A kérdező kommentje:

Az iróniát értettem :P

Neked pedig, utolsó, köszönöm! :)

2014. dec. 8. 19:50
 25/27 anonim ***** válasza:

Még csak 12 éves vagy, nem kis valószínűséggel rengeteget fog még változni, legalábbis én akkor BVB, BMTH fan voltam, utána jött 1-2évre, hogy imádom a rappet, most meg újabban a metalra kaptam rá. Illetve, nem egyáltalán nem másabb a zenei ízlésed, mint másoknak, rengeteg fiatal van akiknek ezek a kedvenc zenéi, csak nem feltétlenül találtál még ilyen embereket.

15/L

2014. dec. 8. 19:53
 26/27 anonim válasza:

Szia én is 12l vagyok és én azt veszem észre hogy a velem egykorúak inkább rappet hallgatnak mr bustát meg valami essemm -et (tuti hogy nem jól írtam)de én is szeretem a rockot,de van olyan szám ami nem rock és mégis szeretem , meghallgatom pl.Ed,Sheeran,-Don't,One republic-Counting stars,Avicii-Addicted to you ,Taylor Swift -Blank space,Justin Timberlake-mirrors,

Szerintem ezek igényes zenék.

pl.Jason Derulo-wiggle attól a számtól rosszul vagyok az nekem nem zene, de hát mindenkinek más nem akarok senkit megbántani aki esetleg szereti.Meg még tudnák írni akiket utálok hosszú lista :D

DE pl.Ariana Grande-t se bírom de nem ítélem el mert ha eljutott eddig hogy sok rajongója van ,szeretik a számait,és biztos jó hangja van ,ha ennyit adják a TV-ben meg sokan szeretik.Nekem nem jön be ,de van akinek bejön.Mindenkinek más az izlése,én nem szólok le senkit,hogy milyen zenét hallgat.Ha mindenki ugyanolyan zenét hallgatna akkor nem lennének érdekesek az emberek és nem lenne különböző a stílusuk.

ui:nekem a kedvenc bandám a green day ,my chemical romance,papa roach,linkin park,30seconds to Mars,Black veil brides,Fall out boy,

2014. dec. 26. 19:37
 27/27 KJUsul válasza:

Először is az elmúlt 15 évben alig született jó zene a pop stílusban. Talán elektropop (Moby, Mouse on Mars stb) még úhy ahogy. Vannak nagyon jó hangú énekesek (pl Anastasia) akik silány, semmit érő nyivákolásokat állítanak elő, ez sajnálatos.

A maradék még ennyit sem, legtöbbjük csak vinyákol, plébekkel, a lemezeiken nem is ők énekelnek, hanem pl csúnyácska énekesek jó hanggal, akik nem tudtak saját karriert csinálni. Itt a lényeg, hogy úgymond "szexisen" nézzen ki, rázza a farát, ha férfi legyen kölyökképű, legyen valami kockahas féléje és már be is indul a média henger... a sok agymosott tini meg rögtön tapad a szexszimbólumra....

Ez nagyjából így működik ma. Vannak szerencsés bandák például a BVB akiknél a jó kinézet és a jó zene egybe esik - ők képesek a fiatalságba némi zenei hallást beleverni. Sajnos ma a zene nem is zene, hanem tudatalatti szexuális üzenetek és reklámok terjesztője, ezt sajnos tudomásul kell venni. Én ezért is szeretem inkább csak hallani a zenét, és nem a klipet nézni, egy-két esettől eltekintve.

A Britney Spears-féle giccsgyártó idiótákat így használják ki: azt hiszik azért reklámozzák őket és tömik pénzzel, mert amit csinálnak az jó. Igazából csak kihasználják őket az agymosáshoz. Sajnos ez van. De aki tanul zenét, foglalkozik vele, még ha nem is lesz profi, idővel kialakul benne valamiféle zenei felismerő képesség, amivel szűrni tudja a silányat.

Nálad is működik a szűrő, ezért nem vagy képes még elviselni sem a techno-hihop-pop vinyákolásokat...

Namost ez nem azt jelenti, hogy minden rap, techno, pop vacak - csupán ez a fősodor, a trend. KB 85%. Ha megtalálod azt a 15%-ot ami ezek közül jó, igazán élvezni fogod a zenét. Sok sikert hozzá!

2015. jan. 13. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!