Mit gondoltok a korombeliek zenei ízléséről? És az enyémről?
Sziasztok! Én egy 12 éves lány vagyok. Kezdem azt észrevenni hogy a velem egykorúaktól nagyon eltér a zenei ízlésem. Mintha az én fülem csak a hangszeres zenét fogadná be. Szóval az lenne a kérdésem hogy mit gondoltok ezekről a "techno" meg "pop" zenékről?
Most egy kicsit az enyémről:
Én leginkább post-grunge, hard rock, és hasonló dalokat hallgatok.
A kedvenc bandáim a Three Days Grace, Skillet, Papa Roach, Thousand Foot Krutch, My Darkest Days. 12/L
Ajánlom a figyelmedbe az alábbi videót:
https://www.youtube.com/watch?v=yATzcGsPB7Y
Szerinted mi alapján válogatták be az énekeseket?
Utolsó előttinek:
Bocs, de két éve énekelek hobbi szinten, és külön MEGHÍVTAK énekkarba ;)
Neked, utolsó pedig csak annyit hogy az egész más tészta :)
Az utolsó kettő én voltam. És nem azt kérdeztem hogy milyen étel, hanem hogy szerinted mi alapján válogatták be az énekeseket.
Egyébként melyik énekkarba?
Hát nem tudom. Tehetség?
Városi Énekkar.
Tehát azt mondod hogy valószínűtlen hogy botfülűeket, vagy tehetségteleneket meghívjanak egy ilyen projektbe?
Melyik város? Felnőtt kórus?
"Three Days Grace, Skillet, Papa Roach"
Úgy bizony! Ezek nagyon underground zenekarok!
Az már biztos, hogy Neked nagyon különleges ízlésed van! :)
Utolsó előtti:
Igen, így gondolom. Nem, gyerekkórus.
Utolsó:
Ezt hogy érted? :D
Akkor ezt is biztosan értékelni fogod.
Egyébként nem bántásként mondom, biztos olyan a hangod mint a sziréneknek, de a gyerekkórusokba úgy kell összefogdosni az embereket. Gyakorlatilag bárkit elhívnak akinek van legalább egy füle.
Köszönöm szépen :D
Amúgy ebben a kórusban vagyunk páran, mind jó hangúak. Nem felvágásból, de így van nálunk.
Csak próbáltam ironikus lenni.
A bandákat, amiket felsoroltál rengetegen hallgatják, főleg tizenévesek. A Skilletnek egyedül több követője van a facebookon, mint némelyik zenei kiadó teljes felhozatalának. :D
# 16 voltam
Amúgy igazán linkelhetnél valami covert, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen hangod van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!