Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hangszer van, amin...

Milyen hangszer van, amin könnyen meg lehet tanulni házi szinten játszani (otthoni tanulással), és önmagában is szépen szól?

Figyelt kérdés

Leginkább világhíres számokat szeretnék eljátszani, és olyan kéne, amihez:

-nem kell zeneiskolás tanulás

-van kotta a neten.

2014. dec. 6. 18:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A hegedűhöz igenis kell tuner.

Nem hangoláshoz gondoltam, hanem a tanuláshoz, hogy tudd hogy hol kell lefogni. Hangoláshoz alap. :)

A gitárt pedig (alapszinten) igen is meg lehet tanulni otthon, persze megkönnyíti ha van egy alap háttértudás.

2014. dec. 8. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Először is az a neve, hogy hangoló, nem tuner.

Másodszor én is tanultam hegedülni és nem használtunk "tunert".

Van egy olyan beépített eszközünk, hogy hallás. Zenéléshez nem árt. :)

Aki nem képes saját maga fülre behangolni a hangszerét, az hogy tudna már tisztán játszani?

Szóval nem, nem kell a hegedüléshez "tuner". :)

2014. dec. 8. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem se kell, de a hallás se megy egyből, ott is meg kell tanulnod hogy melyik hang melyik.
2014. dec. 8. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen, a hallás fejleszthető és tanítható. De ez a zenélésben az egyik legfontosabb.

Évszázadokon át tudtak zenét tanulni az emberek hangolók nélkül is. Csak a nyolcvanas évektől kezdett el terjedni igazán a hangoló és kétségtelnül hasznos cucc, sokat könnyít a dolgokon, csak nem árt, ha azért egy zenész képes hallás után is behangolni. Ez szerintem alap.

2014. dec. 8. 23:13
 15/17 anonim válasza:
A zongora! a legszebb
2014. dec. 11. 21:40
 16/17 anonim válasza:
A zongorát !
2014. dec. 11. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Aktiv Gitár ez jó:)))

Ja a zongora az tényleg király, csak a "tuner" drága hozzá:)))

És ha fullos felszerelést akarsz kell az a kattogó inga binga...

A tudatlanok metronómnak hívják:)))

És egyszerű is zongorán játszani, ha amcsi jazz zenészek közt nősz fel, külön tanár sem kell hozzá, és 3-4száz év alatt, egész jó rálátásod is lehet a hangszerre ép úgy mint a zenére magára...

2014. dec. 12. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!