Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék hangszerboltot...

Laci7 kérdése:

Szeretnék hangszerboltot nyitni, örülnék ha írnának nekem hangszer nagykereskedő üzletemberek. Tudnának segíteni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 15:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Szóval nem hülyeségből tettem fel ezt a kérdést. 20 éve zenélek, tudok dobolni,gitározni a zenei stílusom blues,rock és nem hallgatok és nem játszok durva zenét. Szeretem a hangszereket és amiben gondolkozok,az elektromos gitár,basszus gitár,akusztikus gitár,klasszikus gitár.Erősítők szintén basszus,elektromos,elektroakusztikus,tranzisztoros, csöves és digitális ez utóbbival nem foglalkoztam még. A minőségben alsó és alsó közép kategóriás termékeket forgalmaznék. Nagyon szeretem a stratocaster, a les paul, a telecaster,a superstratocaster, a prs formájú gitárokat,mint pl. Gibson,Fender,Ibanez,Prs,Cort,Jackson,Squier,Epiphone,Music man.Szóval még csak 32 éves vagyok,de nem a mostani vagány formájú gitárokért rajongok hanem a 80-as,90-es években gyártott gitárokért főként.Aztán érdekelnek a padló és multieffectek,Boss,Akai,Digitech,Zoom,Korg,Behringer,Tech21. Igaz alaptőkém nincs,hogy boltot nyissak,de az elgondolásom,az ,hogy az egyik barátommal vezetnénk a boltot ami nem a miénk ez ha sikerülne,akkor remélem,hogy 5-10 éven belül miénk lenne a bolt ami mondjuk 25nm-es alapterületű.Természetesen segítenék a fiataloknak,hogy tisztességes zenén nöljenek fel.Személyesen is találkoznék,olyan üzletemberekkel akikkel erről lehet beszélni komolyan.
2014. dec. 2. 15:56
 2/3 anonim válasza:
Nem mindegy, hol szeretnéd a boltot. Városban, faluban? És melyik országrészben? Győrben például egyetlen bolt van, nem tudom, hogy mehet neki. Én hangszerkészítő vagyok, (klasszikus hangszerek), de két okból nem fognék bele, noha van helységem rá. Az egyik ok a beruházás, nagyon sok pénzt kell az árukészletbe fektetni s nem biztos, hogy a vavőknek az kell, amit a boltban kínálsz. Lehet, sose tudod eladni. A másik ok, hogy én nem értek az elektromos hangszerekhez, tehát ez csak rám vonatkozik, nekem jelentene akadályt. Van egy harmadik gondolatom is, nem tudom, nem lehet-e bármilyen hangszert internetről megvásárolni. Mert ha ott elérhető, ráadásul különféle kedvező opciót is kínálnak, akkor a bolt esélytelen. Amit el tudnék képzelni, hogy működhet, az egy szolgáltató jellegű bolt, ahol lehet hangosítást rendelni vagy bármilyen technikai segítséget is a hangszerek mellé.
2014. dec. 9. 07:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,hogy írt én Gyöngyösön vagyok itt helyben gondoltam,később meg Hatvanban mert ott nincs hangszerbolt itt egy van.Én éppen azt a gitárt és erősítőt forgalmaznám ami épp itt a Gyöngyösi boltban nincs.Én leírtam,hogy alsó és közép kategóriás hangszereket árulnék. Ami talán megnyugtató,hogy ismerőseim és rokonaim is vannak segíteni is tudnak talán,mert a kereskedelemben dolgoznak vezetnek cégeket.Csak az interneten nem lehet kipróbálni a hangszereket.Tehát nem az én üzletem lenne először hanem egy nagykereskedő befektetése akinek dolgozunk és utána néhány év múlva megkapnánk az üzletet.Tehát az utolsó mondat amit írt a hangosítást az erősítőkre érti nem?

köszönöm,hogy írt nekem

üdv Laci7

2014. dec. 9. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!