Mi a kedvenc számotok Selena Gomez-től, Demi Lovato-tól, Miley Cyrus-tól, Jonas Brothers-től, Taylor Swift-től, Keisha-tól?
Selena Gomez - The way i loved you, Magic, Tell me,
Demi Lovato - Remember December, La la land, Gift of a friend, Tis is me, Make a wave(ft. Joe Jonas)
Miley Cyrus - I miss you, Goodbye, Butterfly fly away, The Climb, I learned from you(f. Billy Ray Cyrus), If we were a movie, Girls Just Wanna have fun
Jonas Brothers - Give love a try, Fly with me, Who i am(Nick), Tell me why, Pizza Girl,
Taylor Swift - Az összes számát szeretem, ő a kedvencem, csak párat sorolok: You're not sorry, You Belong with me, Our song, I heart?, Today was a fairytale, Love Story, Teardrops on my Guitar.....
Ke$ha - (Őt nem szeretem túlságosan) Dancing with tears in my eyes, Your love is my drug
Asszem ennyi, Taylor és a Disney sztárok a kedvenceim, azért írtam ennyit. Jah és még a Disney Stars közös dala a Send it on is nagy kedvencem.:)
Ja és Mileytól a 7things és a Fly on the Wall, Seltől a Fly to your heart és a Naturally kimaradtak:)
Előző voltam
Selly: Naturally, Round & round, Tell me something i dont no
Demi : It's on, cant back down, This is me
Miley: nemcsipem,de Party in USA
Jonas: Nick- Who i'm
taylor: you beloung ...
Ke$ha: Tik-tok
Sel: Naturally
Demi: This Is Me
Miley: The Climb
Jonas: When You Look Me In The Eyes
Taylor: Fifteen, Should've Said No, You're Not Sorry
Kesha-t nem szeretem :/
Miley Cyrus - Party in the U.S.A
Jonas Brothers - S.O.S
Demi Lovato - Gift of a friend, Don`t forget
Selena Gomez:Round Round
Demi Lovato:utálom
Jonas Brothers:sos
Miley Cyrus:összes de legjobban a liberty walk
Taylor Swift:fifteen
Kesha:Tik tok, Blah balh blah, Your love is my drugs,...
Selena Gomez: ♥♥Naturally♥♥, Round&round ez iss nagyon jó száma. talán a Magic de azt nem annyira szeretem csak hát... nem rossz:D
Demi Lovato-Hát őt nagyon szeretem mint embert!! az msn címe is megvan és nagyon aranyos amúgy a kedvenc számom tőle a Remember December az télleg nagyon jóó zenéje.♥
Miley Cyrus: ♥♥See you again♥♥-ezt a számát nagyon imádom!!!!! am régebben fan voltam...xp meg a Th climb is jó, szép szám. (: 7 things,Let's get crazy (picit).
a Jonas Brotherst nem szeretem.de talán 1-2 számuk jó
am van egy közös számuk Demivel a This is me az is tök jó sztem(:
Taylor swift: You belong with me,Love story (:
pussz: ♥Mimi♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!