Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a kedvenc számotok Selena...

Mi a kedvenc számotok Selena Gomez-től, Demi Lovato-tól, Miley Cyrus-tól, Jonas Brothers-től, Taylor Swift-től, Keisha-tól?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 17:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Az Utálom című számok jók?? XD
2010. jún. 12. 17:36
 22/42 anonim ***** válasza:

Selena Gomez - The way i loved you, Magic, Tell me,

Demi Lovato - Remember December, La la land, Gift of a friend, Tis is me, Make a wave(ft. Joe Jonas)

Miley Cyrus - I miss you, Goodbye, Butterfly fly away, The Climb, I learned from you(f. Billy Ray Cyrus), If we were a movie, Girls Just Wanna have fun

Jonas Brothers - Give love a try, Fly with me, Who i am(Nick), Tell me why, Pizza Girl,

Taylor Swift - Az összes számát szeretem, ő a kedvencem, csak párat sorolok: You're not sorry, You Belong with me, Our song, I heart?, Today was a fairytale, Love Story, Teardrops on my Guitar.....

Ke$ha - (Őt nem szeretem túlságosan) Dancing with tears in my eyes, Your love is my drug

Asszem ennyi, Taylor és a Disney sztárok a kedvenceim, azért írtam ennyit. Jah és még a Disney Stars közös dala a Send it on is nagy kedvencem.:)

2010. jún. 21. 16:30
 23/42 anonim ***** válasza:

Ja és Mileytól a 7things és a Fly on the Wall, Seltől a Fly to your heart és a Naturally kimaradtak:)

Előző voltam

2010. jún. 21. 16:32
 24/42 anonim ***** válasza:
am. én csak Ke$ha nevűt ismerek
2010. júl. 13. 10:34
 25/42 anonim ***** válasza:

Selly: Naturally, Round & round, Tell me something i dont no

Demi : It's on, cant back down, This is me

Miley: nemcsipem,de Party in USA

Jonas: Nick- Who i'm

taylor: you beloung ...

Ke$ha: Tik-tok

2010. júl. 21. 15:39
 26/42 anonim ***** válasza:

Sel: Naturally

Demi: This Is Me

Miley: The Climb

Jonas: When You Look Me In The Eyes

Taylor: Fifteen, Should've Said No, You're Not Sorry

Kesha-t nem szeretem :/

2010. aug. 6. 10:34
 27/42 anonim válasza:

Miley Cyrus - Party in the U.S.A

Jonas Brothers - S.O.S

Demi Lovato - Gift of a friend, Don`t forget

2010. aug. 6. 16:42
 28/42 anonim ***** válasza:

Selena Gomez:Round Round

Demi Lovato:utálom

Jonas Brothers:sos

Miley Cyrus:összes de legjobban a liberty walk

Taylor Swift:fifteen

Kesha:Tik tok, Blah balh blah, Your love is my drugs,...

2010. aug. 18. 14:03
 29/42 anonim ***** válasza:

Selena Gomez: ♥♥Naturally♥♥, Round&round ez iss nagyon jó száma. talán a Magic de azt nem annyira szeretem csak hát... nem rossz:D

Demi Lovato-Hát őt nagyon szeretem mint embert!! az msn címe is megvan és nagyon aranyos amúgy a kedvenc számom tőle a Remember December az télleg nagyon jóó zenéje.♥

Miley Cyrus: ♥♥See you again♥♥-ezt a számát nagyon imádom!!!!! am régebben fan voltam...xp meg a Th climb is jó, szép szám. (: 7 things,Let's get crazy (picit).

a Jonas Brotherst nem szeretem.de talán 1-2 számuk jó

am van egy közös számuk Demivel a This is me az is tök jó sztem(:

Taylor swift: You belong with me,Love story (:

pussz: ♥Mimi♥

2010. aug. 18. 17:07
 30/42 anonim ***** válasza:
Miley Cyrustól majdnem mind!!! egyszerűen imádom a dalait!!! Selena Gomez is majdnem mind! Demi Lovato Lala land, és This is me (camp rockból) Kesha-Tik tok, Blah Blah Blah, Jonas Brotherst nem szeretem! és Taylor Swiftet sem,nem igazán ismerem!
2010. aug. 18. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!