Selena Gomez-nek, Demi Lovato-nak, vagy Miley Cyrus-nak van jobb hangja?
1.Selena^^♥
2.Miley
3.Demi
De szerintem mind3muk hangja jó, de Selenáé messze legszebb, viszont Mileynak vannak a legjobb számai :)
Olyanra csinálták, hogy az ének kilépjen abból a fekvésből, amiben a hangszerek szólnak? Ha erről van szó, akkor alapvetőebn el kéne felejteni azt, hogy zenével foglalkoznak...
Egyébként bármelyik élő fellépésüket nézed, találhatsz benne hibákat bőven. Ha neked nem zavarja a füledet olykor amit művelnek, akkor egyszerűen problémák vannak a hallásoddal. Ami egyébként nem probléma, nem lehetm indenkinek jó, csak ha ennyire nem értessz hozzá, akkor nem tudom minek erősködsz itt, hogy dehogy hamisak.
Miley-nak élőben a hangja egyenlő a nullával. http://www.youtube.com/watch?v=QxUr2ggLlhI <- ennél még én is jobban éneklek.
Selenának szerintem élőben is jó a hangja, de Deminek jobb.
Szóval: 1. Demi
2. Selena
3. Miley
jobban el tudod énekelni? hajrá :D
Selena hangja szerintem nagyon átlagos és nem is tud jól énekelni. Szerintem egy oktávot nem bírna kiénekelni... ezeket a bugyuta 3 hangos számokat nem nehéz élőben sem elénekelni.
Demi Lovato jól énekel, bár egyáltalán nincs karakteres hangja (az a tipikus amerikai jókislány hangja van és kicsit affektál is, de még nem vészes). Nem tudom tanult-e énekelni, de az az érzésem h igen, legalábbis képzettnek tűnik a hangja.
Mileynak karakteres hangja van, viszont nem tudja eléggé kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!