Hogy tudnam magam fejleszteni? Zongoran tanulok s azt szretnem kerdezni. (a tobbi lennt)
Figyelt kérdés
Szoval azt szeretnem kerdezni h hogy tudnam magam fejleszteni? Hogy pl fejlodjon a hallasom...meg hogy ha hallgatok sok zongora dallamot ez segit fejlodni? meg azt hogy erzekkel ussem a billentyut! hogy erzekeljem h hol kell hangosabban vagy hallkabban jatszanom! elore is koszonom a valaszokat ! :D2014. dec. 1. 20:35
1/2 anonim válasza:
Ha van kottád ott eleve rá van írva,hogy piano/forte...
Magadtól akkor jössz rá hogyan kell billenteni,ha már jó pár éve játszol.Én is csak egy éve kezdtem magamtól rá jönni mit hogyan kell csinálni,pedig már 8éve tanulok zongorát.A hallásodhoz,szerintem,tanártól kérj segítséget.Én csak ezt tudom tanácsolni. :)
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom :)
2015. jan. 14. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!