Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit tudnék fejleszteni a...

Titok111 kérdése:

Mit tudnék fejleszteni a hangomon?

Figyelt kérdés
[link] Ez itt egy felvétel tőlem. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy miben tudnék még sokat fejlődni. Az énekléssel szeretnék foglalkozni felnőtt koromban, és most vagyok 12 éves. Nem járok énektanárhoz, meg semmi ilyesmire.

2014. okt. 18. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindent.
2014. okt. 19. 00:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Értem. Én arra vagyok kíváncsi, hogy:

Mennyire erős a hangom?

Mennyire hamis a hangom?

Milyen a kiejtésem?

Jó-e a hangom?

2014. okt. 22. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Semennyire sem erős a hangod.

Nem vagy különösebben hamis, de az intonáción sokat kell dolgozni.

A kiejtésed az átlag magyar hunglish, fájdalmas.

A hangod pedig pillanatnyilag olyan, mintha nyers marhahúst rágnál éneklés közben.

Rettentően orrosan énekelsz, elég borzalmas, de egy jó énektanárral mindezeket a hibákat ki lehet küszöbölni, még akár viheted is valamire.

2014. okt. 24. 16:00
 4/9 A kérdező kommentje:
értem. Hát, az orrhanggal teljesen egyet értek. A beszédhangom is orrhang, tehát ezen változtatni nem tudok :/ De nagyon szeretem ezt csinálni. Ez az életem. (4 éve éneklek)
2014. okt. 25. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát mondom, akkor itt az ideje elmenni egy énektanárhoz, aki kicsiszolja belőled ezeket a hibákat.
2014. okt. 26. 14:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, de nem találok a városomban, csak jazz-énektanárt
2014. okt. 26. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, milyen énektanár, az alapokat bármelyiknél elsajátíthatod, mondd meg neki, hogy ezeket a hibákat küszöböljétek ki, aztán ha nagyon szakosodni akarsz, keresel messzebb.
2014. okt. 27. 12:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem. Megpróbálom.
2014. okt. 28. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
elég hamis, gyenge..nem tudom szerintem nem érdemes vele foglalkoznod, mert alapból nm etúl jó a hangod, sokat nem lehetene rajta segíteni...de ha szereted csináld csak!:)
2015. jún. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!