Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A summer-ben a gitár hang...

A summer-ben a gitár hang eredeti vagy efekt?

Figyelt kérdés
Calvin Harris Summer című szában a végén a gitár hang eredeti vagy csak DAW? csak kíváncsiságból :)

2014. dec. 1. 16:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja a szarra is millió légy száll, egyél sokat.
2014. dec. 2. 20:02
 12/22 A kérdező kommentje:
Biztos jobb mint a te sz#raid amit halgatsz, Csinálj Jobbat ! :/ :P
2014. dec. 2. 20:05
 13/22 anonim ***** válasza:

Hát, ezen nyilván kár vitatkozni.

Viszont a népszerűséget és a minőséget nem szabad összekeverni.

Ha például azt nézzük, mennyi zenei tudás, gyakorlás, tehetség és munka kell egy ilyen szám előállításához meg mondjuk egy Dream Theater dalhoz, akkor a különbség nagyjából ég és föld. :)

2014. dec. 2. 20:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Ezt a számot sokat mondok, ha egy fél éjszaka ne tudna összedobni egy közepesen tehetséges kezdő néhány groove könyvtárral és egy zeneszerkesztővel felszerelve.
2014. dec. 2. 20:08
 15/22 A kérdező kommentje:
Meghallgattam a Dream Theater - The Looking Glass c. Számot Nos hát ez meg nem az én stílusom. itt érvényesül amit írtam,"Kinek mi tetszik" nekem ez túl Depis A klipje egyszerű sötét felvétel egyébként sűrűn nézek "Chart" Showkat ahol a top 20 számot adják le és a kettő közül csak a summer volt fent és ahogy néztem 10 hónapja töltötték fel de egy rádióban sem hallottam részemről ennyi. :)
2014. dec. 2. 20:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Teljesen más kategória, elsősorban a zeneéről szól és nem a klippről az egész és nem az volt a lényeg, hogy százmillióan lájkolják a Youtube-on meg felkerüljön a slágerlistára, hanem hogy igényes és gondolatébresztő zenét csináljanak.

Erre a Summer-re öt év múlva a kutya se fog emlékezni, annyira tucatzene.

De mindegy ne vitázzunk izléseken, neked az tetszik, másnak más, de azt azért fogadd el, hogy nem attól lesz valami jó, hogy hányan nézik meg a youtube-on meg milyen chart-on van fenn. Ezek nagy része erősen marketing manipulált és semmi köze ahhoz, milyen zenei minőséget nyújt.

Kb. akkora a különbség, mint a Való Világ egy epizódja meg egy Shakespear előadás közt, ha ezt jobban érted. :)

2014. dec. 2. 20:24
 17/22 anonim ***** válasza:

Itt egy teljesen más példa a minőségi zenére, egy szál akusztikus gitárral, élőben, a ma élő egyik legjobb gitáros a világon.

Bár gondolom ez se fog tetszeni.

https://www.youtube.com/watch?v=rPdckeMSZ6M

2014. dec. 2. 20:52
 18/22 anonim ***** válasza:

Lefogadom hogy a sok millió közül legalább a fele férfi akik közül szintén A fele a csajok miatt nézte meg. Akik

közül megint csak a fele gondolom a pervezióóójuk kiéléséhez kellett a video..

Ha már a nőket meggyőzték egy ilyen manipulált szöveggel akkor már a férfiakat is győzzék meg a félig mesztelenkedő

bomba jó csajolkkal.

Azért kiváncsi lennék hogyan írja a szövegeit, remélem nem csak úgy kitalál pár szót aztán belepötyögi a gépbe és az

majd kidobja neki a fenomenálisan megreformált szöveget...

Meghalgattam ezt a DJ-t vagy kit élő felvételen is és hát nem mondanám egyedinek a zene alapja ugyan az mint az

összes többi ilyen, vagyis csak lemásolják egymás munkáját, semmi újjat nem látok már benne.

Annyi ilyen tucat zene van már manapság hogy ezt nem is lehet művészetnek nevezni., de hát mint mondtam ez nem az én

stílusom. Persze én gitározok nekem más zenéhez van hozzá szokva a fülem, nem úgy mint neked.

Nameg már kiskorom óta nem szeretem az efféléket, ugyanez vonatkozik a rap zenére is.

Ez a mostani generáció nagyon elfele megy az igazi zenétől pedig én is beletartoznék még talán így 19 évesen is.

A mai zenészeket nem a zene minősége érdekli, hanem a pénz,pénz,pénz...

Akkor már én is mutattok egy példaképemet, ha már a rammstein-t bírod akkor talán ezt is,de ez csak instrumentális

zene:

https://www.youtube.com/watch?v=uIGRzgsAJTw

2014. dec. 2. 23:16
 19/22 anonim ***** válasza:

ha már valakit érdekel az egész koncert akkor itt van:

https://www.youtube.com/watch?v=BfkHwjnCNYs

2014. dec. 2. 23:31
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság hogy a Rammsteintól is csak pár számot szeretek Lásd: Ich Will,Sonne,Benzine Amit linkeltél meghalgattam de nem igazán az én stíulsom a Metál Ha már Rock De azt sem nyagyon szeretem mondom iknkább Maroon5, egyébként az írásodra visszatérve rengetek csaj is szereti a Summert nézd meg egy Live videót és nézd meg hogy hány tini kiscsaj ranjong érte Tinire azt értem hogy 17-24 korosztály de a felnőttek is szeretik.
2014. dec. 3. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!