A summer-ben a gitár hang eredeti vagy efekt?
Hát, ezen nyilván kár vitatkozni.
Viszont a népszerűséget és a minőséget nem szabad összekeverni.
Ha például azt nézzük, mennyi zenei tudás, gyakorlás, tehetség és munka kell egy ilyen szám előállításához meg mondjuk egy Dream Theater dalhoz, akkor a különbség nagyjából ég és föld. :)
Teljesen más kategória, elsősorban a zeneéről szól és nem a klippről az egész és nem az volt a lényeg, hogy százmillióan lájkolják a Youtube-on meg felkerüljön a slágerlistára, hanem hogy igényes és gondolatébresztő zenét csináljanak.
Erre a Summer-re öt év múlva a kutya se fog emlékezni, annyira tucatzene.
De mindegy ne vitázzunk izléseken, neked az tetszik, másnak más, de azt azért fogadd el, hogy nem attól lesz valami jó, hogy hányan nézik meg a youtube-on meg milyen chart-on van fenn. Ezek nagy része erősen marketing manipulált és semmi köze ahhoz, milyen zenei minőséget nyújt.
Kb. akkora a különbség, mint a Való Világ egy epizódja meg egy Shakespear előadás közt, ha ezt jobban érted. :)
Itt egy teljesen más példa a minőségi zenére, egy szál akusztikus gitárral, élőben, a ma élő egyik legjobb gitáros a világon.
Bár gondolom ez se fog tetszeni.
Lefogadom hogy a sok millió közül legalább a fele férfi akik közül szintén A fele a csajok miatt nézte meg. Akik
közül megint csak a fele gondolom a pervezióóójuk kiéléséhez kellett a video..
Ha már a nőket meggyőzték egy ilyen manipulált szöveggel akkor már a férfiakat is győzzék meg a félig mesztelenkedő
bomba jó csajolkkal.
Azért kiváncsi lennék hogyan írja a szövegeit, remélem nem csak úgy kitalál pár szót aztán belepötyögi a gépbe és az
majd kidobja neki a fenomenálisan megreformált szöveget...
Meghalgattam ezt a DJ-t vagy kit élő felvételen is és hát nem mondanám egyedinek a zene alapja ugyan az mint az
összes többi ilyen, vagyis csak lemásolják egymás munkáját, semmi újjat nem látok már benne.
Annyi ilyen tucat zene van már manapság hogy ezt nem is lehet művészetnek nevezni., de hát mint mondtam ez nem az én
stílusom. Persze én gitározok nekem más zenéhez van hozzá szokva a fülem, nem úgy mint neked.
Nameg már kiskorom óta nem szeretem az efféléket, ugyanez vonatkozik a rap zenére is.
Ez a mostani generáció nagyon elfele megy az igazi zenétől pedig én is beletartoznék még talán így 19 évesen is.
A mai zenészeket nem a zene minősége érdekli, hanem a pénz,pénz,pénz...
Akkor már én is mutattok egy példaképemet, ha már a rammstein-t bírod akkor talán ezt is,de ez csak instrumentális
zene:
ha már valakit érdekel az egész koncert akkor itt van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!