Hogy kerulhetnek kozelebb a zenehez?
Első válaszolóval teljes mértékben egyetértek.
Az a baj, hogy ez nem így megy egyik pillanatról a másikra, hogy akkor én most tudom ,hogy ez meg ez kicsoda, milyen műfajok vannak és a többi. Én gyerekkoromba a 70-es 80-as évek zenéit hallgattam szüleim jóvoltából, aztán elkezdtem basszusgitározni és egyre jobban elkezdtem érdeklődni a zene iránt. Körülbell 6 évvel azután, hogy elkezdtem beleásni magam ,azt mondhatom, hogy tudok társalogni a zenéről egy hozzáértővel, DE nagyon-nagyon sokat kell tanulnom még róla.
Amúgy nem szokták említeni, de szerintem az angol nyelv magas szintű ismerete és a magyar irodalom rohadtul hasznos a dalszövegek szempontjából, de ez csak saját vélemény :)
Amúgy ajánlom az 1001 album amit hallanod kell, mielőtt meghalsz c. könyvet (a listát megtalálod a neten is, csak keresni kell). Meghallgatsz egy albumot és elolvasod az előadóról a dolgokat mondjuk wikipédián. Hopp, már nőtt is a tudásod :)
Remélem valamennyit tudtam segíteni kedves kérdező, sok sikert a csajhoz!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!