Otthoni gyakorlásra, illetve "próbahelyre" melyik gitárkombó lehet jobb?
2014. nov. 29. 12:05
11/20 anonim válasza:
Hát az sajnálatos.
Ennyi pénzből én inkább nem vennék semmit, egyszerűen nem lesz örömöd a végeredményben.
12/20 A kérdező kommentje:
Azt akarod mondani, hogy akinek nincs pénze fullos cuccra, az ne is zenéljen? Mindenki volt kezdő! Szerintem senki se úgy kezdte, hogy fél milliós cuccal rohangált, ha csak anyuci meg apuci meg nem veszi a hülye gyerekének. Úgyhogy köszönöm szépen nem kérek az ilyen válaszokból.
2014. nov. 29. 13:56
13/20 anonim válasza:
Nem, nem azt mondom, azt mondom, hogy ennyiért nem fogsz olyan cuccot kapni, ami zenekarban használható lesz.
Vagy gyűjtögess még hozzá vagy menjetek olyan terembe (pl óradíjas termek), ahol van használható cucc.
Lehet nem szimpatikus a válaszom, de egy zöld kézért nem foglak hamis illúziókba kergetni...
14/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van. :) De még nagyon az elején vagyunk a dolognak, s addig is kéne valami használható cucc amivel otthon tudok gyakorolni, meg amikor átmegyek a haverhoz (kezdő dobos) akkor ott is helyt tudjak állni.
2014. nov. 29. 14:38
15/20 anonim válasza:
Otthoni gyakorlásra gyakorlatilag egy minihifi is jó, átalakítóval + aux beállítással.
17/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a Line 6 mellet döntök, de felkerekedek s elzarándokolok egy hangszerboltba és kipróbálom őket, csak attól tartok, hogy az eladó megpróbál manipulálni, elvégre neki az a jó, hogy minél drágábban vásároljak s minél gyakrabban. :/
2014. nov. 30. 09:57
18/20 anonim válasza:
Én szerintem ha így a 2t össze akarod hozni vehetsz egy minimum 60 wattos kombót használtan és ha otthon is akarod használni akkor olyat amin van phones kimenet.
19/20 anonim válasza:
A Line 6 keudőként otthonra teljesen korrekt, ha olyanban gondolkodsz, ami koncertre vagy zenekari próbára is jó, akkor javaslom a Fender Frontman 212-t 40-45 ezer körül használt, jó állapotút simán ki lehet fogni. Ugyan messze nem az emlegetett 100 watt fullcső 4x12-n, de a 2 12 inches hangszórón az azért már megszólal rendesen.
20/20 anonim válasza:
Ja, csak havonta kell szervizelni, plusz olyan borzasztó zsizsikes torzított hangja van, hogy az életkedve is elmegy tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!