A Snow - sakasama no chou-ban a gitár pengetési módja milyen?
Figyelt kérdés
Úgy értem pl le - föl- le föl, fel fel le le, stb. Aki ért az ilyenhez, nem nézné meg nekem? mert sjanos neten nincs fent, videóból nem tudom kivenni, hallás után meg még nem megy.2014. nov. 26. 20:46
11/18 anonim válasza:
Vedd úgy hogy nincs megszabva hogyan pengesd.
ez a te hangszered a te számod, játszd úgy mintha te írtad volna.
12/18 anonim válasza:
Én például ha megtanulok egyet és nem tetszik mivel túl egyszerű nekem, akkor mindig átírom kb. a
két harmadát a számnak, hogy a tudásomnak megfelelő legyen, mivel túl egyszerű akkordozásnál szólózás stb-nél halálra unom magam.
14/18 A kérdező kommentje:
Hát, az utolsó pár embernek köszönöm, de a legeslegutolsónak csak annyit kívánnék mondani, hogy erőszakolja meg magát. :) Mutasd meg akkor te mit tudsz elérni pár hónap alatt. :)
2014. nov. 27. 11:26
15/18 anonim válasza:
84%-os mindvégig ugyanaz az emberke volt:)
Tudom elején szemét voltam szóval bocsánat.
16/18 A kérdező kommentje:
Igen? :) Azt nem is néztem.
Hát, nem baj, hozzá szoktam. Csak tudod néha fura, hogy ha az ember segítséget kér, miért oltást kap. Főleg azok után, ha még le is írják, hogy kezdők.
2014. nov. 27. 15:00
17/18 anonim válasza:
Van valami célod a zenélésvel, vagy ez csak hobbi?
18/18 A kérdező kommentje:
Akusztikus gitárral csak hobbi, később basszus gitározni fogok, azzal lesz célom majd a későbbiekben. Basszus gitárhoz lesz tanárom, de azért nem lenne rossz, ha akusztikuson is tudnék játszani. :) Sosem lehet tudni mikor fog jól jönni, illetve azért szeretek ezen is gitározni. Jó érzéssel tölt el... megmagyarázhatatlan érzés, de biztos te is tudod milyen érzés, ha gitározol. :) A hallásomat szeretnem javítani, fejleszteni, de fogalmam sincs igazság szerint, hogy hogy csináljam. Próbálkozok én, azzal nincs baj, vannak sikereim, kudarcaim, de azért nem olyan könnyű.
2014. nov. 27. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!