Hogyan pengessem a gitárt a ráhúzott pengetési fajtával?
Itt egy videó, amin ilyen fajta pengetéssel játszik.
Nekem nagyon tetszik ez a fajta pengetés, de csak klubtagoknak engedélyezett a videó és ahhoz elő kell fizetni.
kvintelés? mi? micsoda? :D egy pengetésí stílusról van szó, mi köze ennek a kvinteléshez? :DD
A kérdésre válaszolva: Érdekes, nem hallottam még így megnevezni hogy ráhúzott pengetés.
szimplán tompításnak hívják, ami a videón látható. :D
Gondolom azt meg nem kell elmagyarázni.
amelyik kezeddel pengetsz, a kézfejed élével tompítod a húrokat, szinte teljesen a húrlábnál érinted hozzá. Ennyi.
Te 32%-os majom!
Most azonnal hagyd abba a hülyeség böfögést a gitáros kérdésekhez.
A lényeg hogy pl egy a kvintnél van a és e.
Ezeket egyszerre pengetem a pengetővel és a pengetőm a d húron áll meg.
Atya úr isten.Gyere le az égből könyörgöm!
Ekkora idióta baromságokat még életemben nem hallottam . Látszik ,hogy lövésetek sincs a gitározásról :D
A ráhúzott pengetést úgy kell csinálni ,hogy pl: mikor pengeted az E1-es húrt akkor ráhúzod az ujjad a H húrra. Tehát nem a levegőben pengetsz, hanem lényegében rá-húzod mindig a pengetett húr "alatti" húrra, így sokkal erőteljesebb hangja lesz. Flamenco-nál például rengetegszer ráhúzva pengetnek.......
kvintelés ne mááár :D
Előző vagyok, nem néztem meg a videót amit belinkeltél :D
Elnézést kérek mindenkitől akit leminősítettem, én voltam a hülye :D azt hittem klasszikus gitárról van szó, de már látom ,hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!