Mi történt Deuce-al?
Figyelt kérdés
Hali!
Azt tudom, hogy a Hollywood Undeadből Deuce kikerült már nem is olyan régen. A kérdés az lenne, hogy mi történt? Magától met el, vagy tényleg kirúgták? Miért és melyik 2 HU tag verte később meg?
2014. nov. 23. 20:57
1/5 anonim válasza:
Azt hiszem hogy azert lepett ki mert neki nem tetszett az a stilus iranyzat ami felé haladt a banda. Megverni pedig szerintem egyutt vertek meg mert olyan mergesek voltak ra amiert kilepett
2/5 anonim válasza:
Én sem tudom pontosan, meg igazából senki, de azt mondják, az úgy volt, hogy Deuce kicsit többet lógott a kelleténél a Nine Live-osokkal, másik verzió, hogy túl sok zsét akart, és tán Johhny tette ki a bandából. Nem tudom igaz e. Aztán egy buliból kijövet J-Dog és Johnny kapta el, de a többiek is ott voltak, és jól megrángatták, az biztos... Valami rendőrségi ügy is akart lenni a dologból, de azt nem tudom, mi lett a vége. Most hogy ebből mi igaz, mi nem, azt nemigen mondta senki meg. Szóval, én is csak azt mondom amit hallottam... Senki nem támasztott alá és nem is cáfolt semmit.
3/5 anonim válasza:
Kirúgták...
Nem hinném hogy zenei eltérések lettek volna, miközben Deuce írta az egész Swan songs albumot!
És elméletileg az és lehet a dolog mögött, hogy J3T elvette a jogokat Deucetól, hogy az ő ne kapjon a zséből, nem Deuce akart többet...
4/5 anonim válasza:
Azért az új album a Day of the dead szerintem eléggé eltér már a swan songstól például.
5/5 anonim válasza:
Igen, a Day of the dead nagyrésze inkább pop rock, mint rap rock.
Dannyvel a banda puhánnyabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!