Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi történt Cheste Bennington-n...

Mi történt Cheste Bennington-nal? (Linkin Park énekese)

Figyelt kérdés

Nézzétek a Living Things-et.

Akkor még milyen jó hangja volt.

Rá két éve kb kijött a The Hunting Party,

és abban milyen nyávogós lett a hangja.

Vagy mi van most?

2014. aug. 30. 12:35
 1/5 anonim válasza:

Ne haragudj de nem értem mi a problémád.

A Living Things szerény véleményem szerint egy nyálas csöpögős gyalázat! Pláne ha össze hasonlítjuk a korábbi albumokkal.

Pl:- Hybrid Theory

- Meteora

- Hybrid Theory

A The Hunting Party, egész jól hozza a fent említettek formáját.

De ha szó szerint a hangja érdekel akkor gondolj belle hogy 1996 óta nyomatja az barátok közt is 18 év üvöltés!!!

2014. aug. 30. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Álltalába a profi énekesek /Corey Taylor,M. Shadow,.../ albumonkent megválltoztatják a hangjukat kulonbozo technikakkal hogy mélyebb legyen, horgosebb, lágyabb és amikor ezt megcsinálják mindig vannak akiknek az új hang nem tetszik és most te is ebbe a csoportba tartozol Chesterrel kapcsolatban...
2014. aug. 30. 13:19
 3/5 A kérdező kommentje:

De szeretem,csak furcsáltam,de most már tudom h mi van.

Ugyan úgy non-stop hallgatom.

2014. aug. 30. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán utánaolvashatnál... én úgy tudom, hogy többször volt hangszalagszakadása, és már nem műthető neki. Úgyhogy valamikori hangszalagjainak kb negyedével (SE!!) kell kb ugyanazt a teljesítményt, hanzást hoznia...lehet, hogy az ő egészségét kímélendő lettek light-osabbak az új albumok.
2014. aug. 31. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi a válaszokat.
2014. aug. 31. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!