Mi történt a gitár erősítőmmel? Mi romolhatott el benne?
Figyelt kérdés
Felléptünk, egymás után két helyen. Egy Kustom Quad 100 DFX Gitár kombóm van. Fellépés után elmentünk, iszogattunk stb. Másnap az énekesünk visszavitte a cuccunkat oda ahol próbálni szoktunk. Most fellépés után egy héttel, elmentem hogy megpróbáljak egy számot azon az erősítőm, mert a gyakorló erősítőmön nincsenek effektek. Bedugtam a gitárt, ahogy szoktam. Beállítottam mindent ahogy szoktam. És egyszerűen alig szólt az erősítő... Nagyon halk volt, ha teljesen feltekertem, akkor volt egy kis hangereje, de recsegett ahogy akkordokat pengettem. Ez az erősítő olyan volt eddig, hogy még negyedig sem tekertem fel soha a hangerőt, mert már akkor túl hangos volt szabadtéren is. Ötlet?2014. aug. 15. 23:50
1/7 anonim válasza:
Nekem gyanús, hogy inkább a kábellal, vagy valamelyik csatlakozásnál van a gond, mert úgy tűnik, van jel, de abból kevés jut el az erősítőbe. De azért nem mondanám szakértőnek magam.
2/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam két kábellel amik tuti jók és semmi bajuk. Ezen kívül mielőtt használtam volna a nagy erősítőmet a kis erősítőmön gyakorolgattam itthon. Orange 3 wattos. Tökéletesen jó volt minden. A gitár, kábel, stb.
2014. aug. 16. 00:02
3/7 anonim válasza:
A CD/Tape inputon működik a hang?
4/7 A kérdező kommentje:
Ott egyáltalán nem.
2014. aug. 17. 22:21
6/7 anonim válasza:
Ha egyik inputon sem szól a zene, akkor gyanús, hogy a végfokod fingott meg, gyaníthatóan nem ugyanarról az előfokról működik a gitár és a CD, már a torzító miatt sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Meg lett javítva, koszosak lettek a potméterek és meg kellett tisztítani. :)
2014. aug. 18. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!