B. C. Rich Outlaw 6 A paraméterei alapján ez egy nagyon fasza gitár, bár nem ismerem a B. C. Rich márkát. Sokan mondják, hogy x ezer alatt gagyi, meg ilyenek. Ez tényleg igaz? Van valakinek személyes tapasztalata ezzel a márkával?
Valószínűleg az EMG jobb.
A mahagóni test még nem tesz annyival drágábbá egy gitárt.
2. válaszoló vagyok.
Miért lenne sznob felfogás? Szerintem 40-50 ezer alatt te sem vennél gitárt, ha már nem vagy kezdő. Nem feltétlen a kérdésben szereplő gitárra értettem, mert szerintem ebben az árkategben azért lehet találni jókat. (Ha nem nekem szántad, akkor nem szóltam)
"A mahagóni test, az aktív hangszedők valamint a márka miatt gondoltam, hogy 150e Ft-os kategória."
Egy gitárnyi mahagóni kiskereskedelmi áron kb 3000 forint, a fa a gitár legolcsóbb része.
Az aktív hangszedő szintén nem jelent semmi garanciát a minőségre.
A márka meg...
A 20 ezer forintos Bullet Squierekre is rányomják picivel a Fender logót.
De, én még annál olcsóbb gitárokat is veszek, aztán megjavítom, felújítom, feltuningolom.
De egy kezdő vagy kezdő-haladó gitárosnak nem feltételenül van pénze komolyabbra és szerintem kezdésre jó lehet. De a 40-50 és a 85 közt van némi különbség. :)
Ebbe az árkategóriába találtam még egy gitárt ami nagyon tetszik.
Schecter Omen-6
Gondolom a hangszedőket nem érdemes megtartani.
miért ne lenne érdemes megtartani? kipróbáltad? tudod hogy amire kicserélnéd az jobb lenne?
Amire kell arra bőven jó lesz a gyári...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!