Tudnátok linkelni olyan cigózenéket, amik ha szólnak a golf2-be és messziröl jövök csak annyit hallasz hogy dütüdütüc, csak a szinti alapot?
Én ehez pergetőket ajánlok, illetve Kóródi Józsit és a Bittó Duó számait!
Üdv: egy kettesgolfos :)
tessek itt egy kép róla, igen kormol, de nem 1.6 nekem, hanem egykilenc manualis adagolos 90 lovas volt gyarilag most ott jarok hogy 130-140, de valamiert a cooler nem az igazi.. szerintem tul kicsi neki ez a cooler. meg szerintem a gyari adagolo nem ad mar neki eleg kajat pedig tokig kivan csavarva:DDd
kene ra egy 10-11 elemu krézi adagoló, dehat kevés a zsuzska a T.SZ.-be suli mellett!:D annyiból jo, hogy gázolajat tudok lopni!:D
neked midvan?
1z van nekem is, szerintem ez a VW leg megbizhatobb blokkja, es konnyen tuningolható!:)
Nem tudok sajna,szerintem keress fel egy bontót, énis onnan vettem a blokkomat meg a motorhaztetot!:)
Az ültetést szerintem felejtsd el falura :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!