Mi a véleményetek ezekről a bandákról? (The 1975,5SOS, Arctic Monkeys)
The 1975 talán egyik legnagyobb kedvencem, a zenéjük tökéletesen tükrözi a lelkivilágomat, minden egyes számukat imádom :)) Minden álmom hogy egyszer lássam őket élőben (persze a szigetet jól kihagytam), és hogy találkozhassanak Matty-vel :)) Igaz még csak pár éve váltak ismertté, én már érzem azt, hogy kezdenek kissé divatbandává válni, remélem ez nem lesz kihatással a zenéjükre.
A 5SOS-t én speciel szeretem, de sajnos az albumukkal egy olyan irányba mentek el, ami nekem nem nagyon jön be :( Sokkal több benne a pop, mint az előző munkáikban, és ők is kezdenek beállni az 1D féle fiúbandák sorába, pedig nagyon nagy kár lenne értük, szerintem nagyon is tehetségesek. Én viszont megmaradok az EP-knél, azokon remek dalok vannak. Kár, hogy ahhoz hogy berobbanjanak, el kellett menniük a tinilányok ízlése felé nem csak a zenéjükkel, de úgy az egész megjelenésükkel.
Az Arctic Monkeys-t pedig szintén nagyon szeretem, viszont rájuk fokozottan igaz az, ami a The 1975-re, divatbanda lett belőlük. Sok lányt látok verni a mellét arra hogy ők mekkora rajongók, mintha ez garancia lenne arra hogy jó a zenei ízlésük. Pedig a régebbi albumaik is vannak olyan jók, sőt, jobbak mint az AM, de az AM-el robbantak be igazán, annyira, hogy az már-már mainstream lett. Azért egy koncertjükre nagyon szeretnék elmenni, kíváncsi vagyok milyenek élőben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!