Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a bandákról? (The 1975,5SOS, Arctic Monkeys)

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róluk. Természetesen a zenére irányult a kérdés, nem a magánéletükre, kinézetükre, vagy isten'tudja mire...

2014. nov. 17. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
SZ.A.R.
2014. nov. 18. 11:47
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Én ezek közül csak az Arctic Monkeys-t ismerem, ők nagy kedvenceim voltak az elmúlt 7-8 év során. Zeneileg sokat változtak az utolsó albumokkal,amivel önmagában semmi baj nincsen, sőt, legalább nem rekedtek meg egy szinten, nem váltak unalmassá. Nekem az első két album a kedvencem, de semelyikkel sincs bajom, kedvelem mindet. Ennek ellenére hatalmas csalódást okoztak nekem a VOLT-os koncerten, amire évek óta vártam. Egy zenekar megítélésénél sajnos nem lehet elvonatkoztatni a viselkedéstől és attól, amit képviselnek, nem a zene határozza meg őket önmagában. Számomra taszító volt, amit leműveltek, mert teljesen eltűnt belőlük az alázat a zene és a rajongók irányába.
2014. nov. 18. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

akik ezeket hallgatja, vagy ehez hasonlót az nem tömegember, hanem van stílusa..

amit ezek a zenekarok csinálnak az zene..

2014. nov. 18. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó, én vitatkoznék. Az AM-mel olyan szinten berobbantak Alexék a popularitásba, hogy ma már boldog-boldogtalan rongyossá hallgatja ezeket a számaikat. Én pont azt tapasztaltam az elmúlt másfél évben, hogy már kifejezetten a tömeglányok nyomulnak a zenéjükkel.
2014. nov. 18. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Hát nagy stílus van annak, aki ezt használja. Mondjál már olyan zenéket, műfajokat, ami nem mainstream és szereted. Na akkor van stílusod.
2014. nov. 18. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Az 1. említett előadót nem ismerem.

a 5SOS-tól 1 dalt hallottam, az fülbemászó volt, de megcsinált, dalt szinte egyenlet alapján szerkesztő bandának tartom őket (értsd: mi tetszik a tiniknek, mik a tipikus fülbemászó hangok, témák, stb.) Nem tartom őket korszakalkotónak. Hnagsúlyozom, 1 dal volt.

Arctic Monkeys: őket kissé jobban ismerem, de nem vagyok rajongó. Mick Jagger viccelődött arról 2006-ban, hogy a Wembley Stadion már csak az Arctic Monkeys búcsúkoncertjére fog újraépülni. Az AM-t tehát olyan bandának gondolom, akit a nagyobb előadók is komolyan vesznek, legalábbis annyira, hogy példálózzanak vele. Róluk, bár nem az én stílusom, el tudom képzelni, hogy tovább fennmaradjon az emlékük, amennyiben még egy ideig bírják. Nagyobb egyéniségek, mint sokan ma a zenében, de sokszor a Beatlest nyúlják, és talán túlságosan is egyedinek hiszik magukat. 1-2 dalukat szeretem,a többi nekem túl művészkedős, elvont.

2014. nov. 19. 00:51
 7/11 anonim ***** válasza:

#4: nem tudom hogy magyarországon hogy van, de nállunk nagyon kevesen tudják mi az az Arctic Monkeys.. itt szerbiában a rap meg az elektronikus tököm a divat..nálunk mindenki ilyen műfajt hallgat..

#5: The Neighbourhood, Esti Kornél

u.i: a 5SOS-t nem szeretem, de a másik kettő az nagyon jó

2014. nov. 19. 16:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én imádom mind a hármat! Nagyon jó zenéik vannak!

Még valami EGY szám alapján ne mondd azt, hogy ez jó vagy nem. Pl.: az 5SOS SLSP-t én se nagyon szeretem, de a Try hard-ot, Beside you-t, Rejects-et nagyon!

2014. dec. 24. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha csak 1 dalt ismerek, ne rövidítsd a címeket!

Egyébként igazad van, és 1 dal alapján pl. komoly kritikát nem mondanék róluk, de én most csak úgy leírtam itt róluk eddigi tapasztalatom, nem hiszem, hogy bárki halálosan komolyan veszi. Egyébként talán igazságtalan vagyok, de 1 alapján is lehet ítélni, főleg, hogy a klipet láttam. Ez alapján tudom, hogy a stílus nekem nem jön be. Egy banda stílusa nagyjából már kikövetkeztethető ez alapján. Egy esetben nem bízom meg ebben: ha a banda már 40 éve létezik, mert idős zenészek hajlamosak néha a régi minőség alá adni, ami sajnálatos.

2014. dec. 25. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Az SLSP = She look so perfect
2014. dec. 29. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!