Mi lehet a hiba a gitáron?
nem kell ahhoz virtuóznak lenno hogy tremolós gitárod legyen... nagyon sok trükköt meg lehet vele tanulni, amik egyáltalán nem igényelnek virtuóz tudást..
Az meg nem mind1 hogy B vagy H húr? Szerintem ezt kb az első nap megtanultam amikor a zenével kezdtem foglalkozni... és valószínűleg mindenki érteni fogja hogy mire gondolsz... és ez nem egy szó, hogy akkor ebből következve a húr helyett stringet kéne mondani.. ez csak egy betű.
Nem mindegy, mert nem ugyanaz a hang. De tényleg hagyjuk. Rájöttem magamtól is rögtön, hogy a H húrra gondol.
Tremolós gitárom meg van nekem is. Floyd Rose tremolós nincsen.
Azért nagyon nem mindegy, hogy H vagy B, ugyanis a magyar zenei szavaknál ez KÉT KÜLÖNBÖZŐ hangot jelent.
B-nek leginkább a guitar pro-n meg tab-okon felnőtt ifjú titánok hívják, akik nagy része nem is tudja, hogy a zenelméletet viszont tanulók számára ez bizony nem ugyanaz a hang.
furcsa lenne ha ugyan ugy szolna :D amugy az is lehet hogy nem tudja j
használni a hangolót mert làttam már olyat akinek hasonlò baja volt ès ugy csinálta hogy már nem h volt a hang hanem c ès ugy gondolta hogy mivel az van legalul az lessz a legmagasabb hang ès nem visszengedte egy hangal hanem addig feszítette amig h nem lett az màs kèrdès hogy kicsit magasra sikerült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!